search
Gruwelijke Fair zit in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Gruwelijke Fair zit in 'The Walking Dead'

Slecht nieuws voor bepaalde personages.

De Fair zit in het negende seizoen van The Walking Dead. In zekere zin is dat de Red Wedding van Game of Thrones, maar dan in de wereld met zombies van AMC. Dat horen we vandaag via een interview van showrunner Angela Kang met Entertainment Weekly.


"Ja, we gaan het festival zien. Dat wordt onderdeel van het verhaal in de tweede helft van het seizoen. We zijn echt in het idee van wat dit festival is voor onze mensen gedoken," begon Kang. "De oorsprong van dit soort festivals lagen erin dat mensen van heinde en verre zouden rondreizen en nuttige goederen ruilden, omdat niet elke gemeenschap alles had wat ze nodig had. Het is een plaats waar mensen nieuwe vaardigheden opdoen en voorraden kunnen ophalen die ze nodig hebben. Het is ook een kans voor hen om banden op te bouwen met verschillende groepen."

Alleen gaat het in de comics echt niet goed. The Whisperers besluiten een groep overlevenden die van het festival vertrekken te vermoorden en dat is natuurlijk geen goed nieuws. In de serie zal er ook zoiets gebeuren…

Aanbevolen artikelen