'Game of Thrones'-showrunners: Ser Pounce is dood

GoT-showrunners: Ser Pounce is dood

Helaas...

Jim Pedd, 12 februari 2019 om 10:07

De bedenkers van Game of Thrones laten weten dat Ser Pounce dood is. De kat van King Tommen was uiterst populair bij de fans, al was het beest maar kort te zien. Nu laten showrunners David Benioff en D.B. Weiss weten dat het beestje een gruwelijke dood gestorven is.
“Cersei haatte de naam ‘Ser Pounce’ zo erg, dat ze hem niet in leven kon laten,” begon Benioff. “Dus bedacht ze haar meest gruwelijke executie. Ser Pounce ging zo gruwelijk dood, dat we dat niet konden laten zien.” Waarop Weiss verder ging: “Als je de heel uitgebreide Game of Thrones boxset koopt, vind je de dood van Ser Pounce. Er is een heel aflevering gewijd aan de dood van Ser Pounce.”

Natuurlijk is het allemaal maar een grap, maar duidelijk is dat de kat bij de showrunners niet heel geliefd was. “De kat was niet fijn om mee te werken. Er is een reden waarom we op een gegeven moment de zin ‘de katten hoeden’ bedachten,” aldus Benioff. “Waar honden meestal doen wat je van ze vraagt en goed getraind en slim zijn, doen katten waar ze zelf zin in hebben.”

Bron: EW

Lees meer over: Game of Thrones, Ser Pounce, David Benioff, DB Weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws