search
Nog geen plannen voor een derde seizoen van 'Fleabag'
Series / Nieuws

Nog geen plannen voor een derde seizoen van 'Fleabag'

Ook een tweede seizoen was lange tijd twijfelachtig...

Bijna drie jaar nadat het eerste seizoen in première is gegaan keert Fleabag terug naar Amazon Prime met nieuwe afleveringen. De nieuwe afleveringen staan in de planning om vanaf vrijdag 17 mei te worden uitgezonden. Ondanks het feit dat dit natuurlijk goed nieuws is, is er ook slecht nieuws voor de fans van de reeks. Het zou namelijk zomaar kunnen dat deze nieuwe afleveringen de laatste worden voor de serie.


Waller-Bridge, niet alleen de maker van de reeks, maar ook een belangrijk lid van de cast heeft namelijk in een recent interview aangegeven dat er op moment van schrijven nog geen plannen zouden zijn voor een derde seizoen. Opvallend is ook dat er bijna al geen tweede seizoen was geweest. In het interview stelde Waller-Bridge dan ook het volgende:

"Ik had er in eerste instantie voor gekozen om geen tweede seizoen te doen voor Fleabag. Ik was hier ook absoluut zeker van. Dit bleef zo tot op het ogenblik dat ik een goed idee kreeg voor een vervolg. Uiteindelijk heb ik dan ook op basis van dit idee besloten om toch maar aan de slag te gaan met een vervolg. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik er absoluut niet aan denk om nog een derde seizoen te maken van Fleabag... echter zou het zomaar kunnen dat er in de toekomst opnieuw een verrassing uit de lucht valt".

Ben jij een fan van Fleabag en zou je graag toch nog een derde seizoen willen zien verschijnen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen