search
Netflix stopt ook met 'The Punisher' en 'Jessica Jones'
Series / Nieuws

Netflix stopt ook met 'The Punisher' en 'Jessica Jones'

Dat was het dan.

Het is formeel. Een maand na de lancering van het tweede seizoen van The Punisher en vlak voor de release van het derde seizoen van Jessica Jones, laat Netflix weten dat ook zijn laatste twee overgebleven Marvel-series geen nieuw seizoen meer krijgen.


Er is dus geen nieuw seizoen op komst van The Punisher en het derde is het laatste van Jessica Jones. Daarmee komt ook een einde aan een contract dat Marvel en Netflix vijf jaar geleden gesloten hebben. In een statement tegenover Deadline laat een woordvoerder van de streamingdienst dit weten:

"Marvels The Punisher keert niet terug voor een derde seizoen op Netflix. Showrunner Steve Lightfoot, de fantastische crew en buitengewone cast, waaronder ook Jon Bernthal, hebben een geweldige en meeslepende serie gemaakt voor fans en we zijn er trots op dat werk de komende jaren nog te laten zien op Netflix.

Ook hebben we bij het bekijken van onze Marvel-progammering, besloten dat het aankomende derde seizoen het laatste zal zijn voor Marvels Jessica Jones. We zijn dankbaar aan showrunner Melissa Rosenberg, ster Krysten Ritter en de hele cast en crew, voor drie ongelofelijke seizoenen van deze baanbrekende serie, die erkend is door de Peabody Awards en andere prijzen.

We zijn Marvel dankbaar voor een vijf jaar durende succesvolle en goede samenwerking en bedanken de fans die de series nauwgezet gevolgd hebben."


Acteur Jon Bernthal reageert al op het cancellen:

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen