Twee seizoen één-personages over in 'The Walking Dead'

2 seizoen 1-personages in 'The Walking Dead'

Wie zouden het zijn?

Bram de Groot, 18 februari 2019 om 12:13

In 2010 debuteerde The Walking Dead op de zender AMC. De zombieserie, gebaseerd op de comics van onder meer Robert Kirkman, werd in de jaren daarna een enorm succes. Tijdens de afgeronde seizoenen en het huidige seizoen 9 vielen vele personages in handen van de 'walkers'. Uit het debuutseizoen zijn nog slechts twee personages over. Let op spoilers.
Door het recente(re) vertrek van de personages Rick (Andrew Lincoln), Carl (Chandler Riggs) en Morgan (Lennie James) zijn op dit moment nog maar twee personages uit seizoen 1 in leven. Dit zijn Carol (Melissa McBride) en Daryl (Norman Reedus). Dit is extra opvallend aangezien Carol in de comics al dood is en dat Daryl niets eens bestaat in de papieren versie.

Overigens past het wel bij de zombieserie, die de afgelopen jaren de kijkcijfers flink zag dalen. Personages die het eerste seizoen overleefden zijn T-Dog, Dale, Shane, Andrea, Lori, Sophia en Merle. Zij wisten de strijd met de zombies en de menselijke tegenstanders niet te overleven.

Overigens keert in ieder geval Rick terug in het Walking Dead-universum, aangezien er wordt gewerkt aan een filmtrilogie rond het personage.


Bron: screenrant

Lees meer over: The Walking Dead, Andrew Lincoln, Chandler Riggs, Lennie James, Melissa McBride, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws