WarnerMedia-baas: HBO is beter dan Netflix

WarnerMedia-baas: HBO is beter dan Netflix

Jim Pedd, 11 maart 2019 om 08:00

De baas van WarnerMedia vindt dat de series van HBO beter zijn dan die van Netflix. Daarmee neemt hij alvast een voorschot op de concurrentiestrijd die komen gaat. WarnerMedia lanceert namelijk dit jaar nog een eigen streamingdienst. Dan gaat het direct concurreren met Netflix en daarvoor moet natuurlijk wel een kleine afstand genomen worden.

Volgens The Playlist vertelde Bob Greenblatt, het hoofd van WarnerMedia, aan NBC News dat de series van HBO het beste van de wereld zijn. “Wij bieden de beste televisie op Aarde en dat is HBO. Wat we willen, is de kwaliteit en de elegantie van wat HBO de afgelopen veertig jaar aan het doen is bewaren en tegelijk zijn output vergroten naar een redelijk niveau dat tegelijk niet van invloed zal zijn op de kwaliteit en elegantie en schoonheid.”

Kortom: er komen heel wat meer series naar de streamingdienst maar het moet niet teveel worden. Netflix is wat Greenblatt betreft een soort Encyclopedia Brittannica, waar het mogelijk is om heel wat films en series te zien. Het is “een plek waar je heen kan gaan om wat dan ook te zien”. Dat is heel veel, maar soms niet altijd even kwalitatief hoogstaand.

Bron: The Playlist

Lees meer over: Netflix, HBO, WarnerMedia

Populair nieuws