Night King heeft doelwit in 'Game of Thrones'

Night King heeft doelwit in 'Game of Thrones'

Hij heeft het op een zeer specifiek persoon voorzien.

Jim Pedd, 11 maart 2019 om 10:15

De Night King heeft volgens acteur Vladimir Furdik een heel specifiek doel voor ogen in het achtste seizoen van Game of Thrones. Dat laat hij weten aan het vakblad Entertainment Weekly. Veel wilde hij daar niet over vertellen, maar Furdik vertelt wel dat zijn personage gedreven wordt door de motivatie iemand te doden die zich aan de andere kant van de IJsmuur bevindt.
“Kijk, iemand heeft van hem de Night King gemaakt. Niemand weet wie hij daarvoor was, een soldaat of misschien wel iemand van adel. Hij wilde nooit de Night King zijn. Ik denk dat hij wraak wil. Iedereen in dit verhaal heeft twee kanten: een goede en een slechte. De Night King heeft alleen een slechte kant,” aldus Furdik.

“Mensen zullen merken dat hij een doel heeft dat hij wil doden en je zult uitvinden wie dat is. Er zit een moment in Hardhome, als Jon Snow zich op de boot bevindt en de Night King naar hem kijkt en zijn armen in de lucht heft. Er zit een gelijkwaardig en zelfs sterker moment voor Jon Snow en de Night King in de serie ditmaal.

De Night King werd natuurlijk als First Man gevangen door de Children of the Forest en veranderd. In het achtste seizoen valt hij Westeros aan. Vanaf 14 april op HBO.

Bron: EW

Lees meer over: Game of THrones, HBO, Seizoen 8, Vladimir Furdik

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws