search
Jensen Ackles en Jared Padalecki over het einde van 'Supernatural'

Jensen Ackles en Jared Padalecki over het einde van 'Supernatural'

De twee hoofdrolspelers vinden het na 15 seizoenen welletjes geweest.

Zilko Tarici

Het leek er een tijdje op dat Supernatural nooit ten einde zou komen, maar tijdens een conventie gaven hoofdrolspelers Jensen Ackles en Jared Padalecki aan dat dit met het volgende (inmiddels 15e) seizoen dan toch echt gaat gebeuren. Ze zeiden er het volgende over:


"Dit was een gezamenlijke beslissing. Het netwerk en de studio hebben ons niet gedwongen en het was geen makkelijk besluit. Pas na maanden van gesprekken tussen mij, Jared en de rest van de cast, crew en schrijvers zijn we tot deze beslissing gekomen."

Hoewel sommigen zullen zeggen dat Supernatural al veel eerder had moeten eindigen, heeft de serie een zeer trouwe fanbase die verantwoordelijk is voor het voortbestaan ervan. Ze willen deze fans dan ook een mooi einde geven:

"Niemand wilde deze show langzaam zien verdwijnen. We willen de fans een sterk einde geven. We zagen het al een tijdje aankomen, dus we gaan hoe dan ook ons best doen."

Het veertiende seizoen van Supernatural is ondertussen bijna afgelopen. Het laatste seizoen zal daarnaast 20 afleveringen bevatten, waardoor de serie in totaal uit 327(!) afleveringen zal bestaan.

Aanbevolen artikelen