search

Ons nieuws van dinsdag 2 april 2019

Comeback in trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 5!
Series / Trailer

Comeback in trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 5!

Over twee maanden op de buis.

Over twee maanden verschijnt alweer seizoen vijf van Fear the Walking Dead op AMC en nu het meeste recente seizoen van de moederserie The Walking Dead is afgerond zijn alle ogen gericht op wat 'Fear' in petto heeft. Check hieronder de eerste trailer.

Het nieuwe seizoen biedt weer voldoende zombies en personagedrama. In de trailer zit ook al wat verrassende drama aangezien deze de terugkeer laat zien van Dwight (Austin Amelio). Hem zagen we voor het laatste in The Walking Dead, op zoek naar Sherry. Ook zien we de terugkeer van Daniel (Rubén Blades). Hij sloeg seizoen vier over, aangezien hij het derde seizoen nog in het gezicht werd geschoten.



Op 2 juni keert Fear the Walking Dead terug op AMC en er wordt waarschijnlijk gehoopt op hogere kijkcijfers. Het voorgaande seizoen kwam op gemiddeld 2,27 miljoen kijkers per aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jensen Ackles en Jared Padalecki over het einde van 'Supernatural'
Series / Nieuws

Jensen Ackles en Jared Padalecki over het einde van 'Supernatural'

De twee hoofdrolspelers vinden het na 15 seizoenen welletjes geweest.

Het leek er een tijdje op dat Supernatural nooit ten einde zou komen, maar tijdens een conventie gaven hoofdrolspelers Jensen Ackles en Jared Padalecki aan dat dit met het volgende (inmiddels 15e) seizoen dan toch echt gaat gebeuren. Ze zeiden er het volgende over:

"Dit was een gezamenlijke beslissing. Het netwerk en de studio hebben ons niet gedwongen en het was geen makkelijk besluit. Pas na maanden van gesprekken tussen mij, Jared en de rest van de cast, crew en schrijvers zijn we tot deze beslissing gekomen."

Hoewel sommigen zullen zeggen dat Supernatural al veel eerder had moeten eindigen, heeft de serie een zeer trouwe fanbase die verantwoordelijk is voor het voortbestaan ervan. Ze willen deze fans dan ook een mooi einde geven:

"Niemand wilde deze show langzaam zien verdwijnen. We willen de fans een sterk einde geven. We zagen het al een tijdje aankomen, dus we gaan hoe dan ook ons best doen."

Het veertiende seizoen van Supernatural is ondertussen bijna afgelopen. Het laatste seizoen zal daarnaast 20 afleveringen bevatten, waardoor de serie in totaal uit 327(!) afleveringen zal bestaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke trailer HBO-serie 'Chernobyl'
Series / Video/clip/featurette

Gruwelijke trailer HBO-serie 'Chernobyl'

Zo intens zie je ze zelden.

HBO heeft een hele intense trailer vrijgegeven voor Chernobyl. De serie is een vijfdelige show met hoofdrollen voor onder meer Jared Harris en Stellan Skarsgard en is een serie die kijkt naar de gruwelijke gebeurtenissen die een bedreiging vormden voor miljoenen mensenlevens.

De trailer laat vooral twee zaken zien. Enerzijds zien we de ramp met de kerncentrale zelf en de grote dreiging die voortkomt uit de kernstraling die daarbij vrijkwam. Maar anderzijds zien we ook de bureaucratische rompslomp die op de ramp volgde en dat maakt dat deze serie vermeodelijk een behoorlijk enge blik wordt op een waargebeurd verhaal.



Een synopsis is er uiteraard ook al. Op 26 april 1986 vond er een gigantische explosie plaats in de kerncentrale van Chernobyl. Daarbij kwam radioactief materiaal vrij dat over heel Wit-Rusland, Rusland en Oekraïne verspreid werd, maar ook later in Scandinavië en West-Europa. Chernobyl is een dramatisering van dit ongeluk, een van de grootste door mensen veroorzaakte rampen uit de geschiedenis en de offers die gemaakt werden om Europa voor een ramp te behoeden.

Vanaf 6 mei op HBO te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is DC-heldin Stargirl!
Series / Foto's

Dit is DC-heldin Stargirl!

Het kostuum is onthuld.

DC Universe heeft zijn eerste blik vrijgegeven op superheldin Stargirl. Straks in 2020 moet de serie rond dit personage, gespeeld door Brec Bassinger, te zien zijn, en vandaag is er dan eindelijk al een blik op haar kostuum.

Haar serie is een van de vele die op de streamingdienst te zien zijn naast Titans. Met die serie werd de dienst gelanceerd in de Verenigde Staten en nu krijgen we een boel ander materiaal. Denk aan Swamp Thing, Doom Patrol, maar dus ook Stargirl. Hieronder kan je het kostuum zien van het personage.

Stargirl is het verhaal van Courtney Whitmore, de stiefdochter van de held Star-Spangled Kid. Zij ontdekt het kostuum van haar stiefvader en besluit dat als een soort rebellie tegen hem aan te doen en zelf een superheld te worden. Zo wordt ze Stargirl!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.