Bijna kwam er een vierde seizoen van 'Avatar: The Last Airbender'

Bijna kwam S4 van Avatar: The Last Airbender

Maar helaas...

Jim Pedd, 5 april 2019 om 12:14

Het scheelde niet veel, of er was gewoon een vierde seizoen gekomen van Avatar: The Last Airbender. Helaas kwam toen de ontzettend slechte film van M. Night Shyamalan voorbij en werd besloten de serie stop te zetten na drie seizoenen.
De animatieserie van Nickelodeon begon in 2005 met uitzenden en kwam in de loop van 2008 tot een einde. Dat was na drie seizoenen. Enigszins opmerkelijk, want centraal staan de vier elementen. Er werd altijd vanuit gegaan dat er dan ook vier seizoenen zouden komen.

Helaas niet
Dat bleek uiteindelijk niet het geval. Al na drie seizoenen moest de strijd van Avatar Aang met Firelord Ozai tot een einde komen. Volgens schrijver Aaron Ehasz, die de serie mee hielp maken en nu meewerkt aan de live-action remake op Netflix, was het de bedoeling dat er een vierde seizoen zou komen.

Maar volgens hem werd die stopgezet op het moment dat besloten werd dat er een film kwam. Shyamalan zou juist hebben geweld dat er een vierde seizoen kwam, maar de showrunners niet. Zij wilden zich richten op de film van Shyamalan, iets dat ze uiteindelijk tevergeefs deden.

Bron: Aaron Ehasz

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Nickelodeon

Informatie over de serie: Avatar: The Last Airbender

Populair nieuws