search
Komt de 'liegende Jussie Smollett' toch terug naar de serie 'Empire'?
Series / Nieuws

Komt de 'liegende Jussie Smollett' toch terug naar de serie 'Empire'?

De aanklachten tegen de acteur zijn in ieder geval ingetrokken...

Geoffrey Ketels
Acteur Jussie Smollett is er in geslaagd om uiteindelijk toch niet vervolgd te worden nadat de aanklagers in Chicago enigszins verrassend hun aanklachten tegen hem hebben laten vallen. In eerste instantie werd Smollett vervolgd voor liegen tegen de politie over een haatmisdrijf. Het feit dat de aanklacht tegen de acteur nu is ingetrokken doet vermoeden dat Fox hem terug aan boord zal willen voor het vervolg van haar serie 'Empire'. Ook Taraji P. Henson liet eerder reeds uitschijnen dat de acteur terug te zien zal zijn in het zesde seizoen.

Fox kan alle hulp gebruiken om Empire terug op de rails te krijgen. De ratings van de serie zijn immers door de jaren heen stevig gedaald. Op een zeker ogenblik was Empire ook het belangrijkste project voor Fox, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Ze moet nu andere series zoals 'The Masked Singer' evenals '911' voor zich dulden in de rangorde. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat Empire nog steeds het nummer 2 drama is voor Fox.

Fans willen Smollett terug in Empire
Inmiddels wordt duidelijk dat de executives die zijn aangesteld geen tijd willen verliezen. Ze zijn dan ook druk bezig met te onderzoeken wat nu de juiste keuze zou zijn in deze zaak. Eén van de mensen die mee beslist over de toekomst van Smollett in de serie liet er in ieder geval geen twijfel over bestaan wat de fans willen. "We hebben gehoord dat fans en kijkers hem absoluut graag terug zouden willen in de serie. Zijn personage maakt gewoon deel uit van Empire".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen