Miles Teller (Whiplash) in brute eerste trailer 'Too Old to Die Young'

Brute eerste trailer 'Too Old to Die Young'

Alle afleveringen van de serie werden geregisseerd door Nicolas Winding Refn (Drive, The Neon Demon).

Zilko Tarici, 5 april 2019 15:17

Het is bijna drie jaar geleden dat we regisseur Nicolas Winding Refn voor het laatst los hebben zien gaan. Hier komt snel een einde aan, want zijn Amazon-serie Too Old to Die Young komt er over een paar maanden aan. De eerste trailer van de serie kun je nu (hieronder) bekijken.
In Too Old to Die Young volgen we een rouwende politieagent (Miles Teller) die, samen met de man die zijn partner heeft neergeschoten), te maken krijgt met huurmoordenaars, leden van de Yakuza, Mexicaanse gangsters, Russische maffioso en tienerbendes.

Too Old to Die Young is slechts een van vele nieuwe (originele) series waar Amazon aan werkt. Zo krijgen we ook nog Davis O. Russells maffia-dramaserie met Julianne Moore en Robert De Niro, Matthew Weiners The Romanoffs en Barry Jenkins’ The Underground Railroad voor de kiezen. Met al deze kwalitatief hoogstaande producties hoopt Amazon de concurrentie aan te kunnen gaan met o.a. Netflix en Hulu.

Een film van 16 uur
De ultra-gewelddadige serie werd geschreven door Refn en comic-schrijver Ed Brubaker. Refn regisseerde alle tien afleveringen, die elk 90 minuten zullen duren en noemt het resultaat een 'film van 16 uur'. Too Old to Die Young is vanaf 14 juni a.s. te bekijken via Amazon Prime. Bekijk hieronder de in neon gedrenkte trailer van de serie.


Bron: Amazon

Lees meer over: Too Old to Die Young, Miles Teller, Nicolas Winding Refn, John Hawkes, ed Brubaker

Populair nieuws