Eerste trailer Netflix-serie 'The Society' geïnspireerd op 'Lord of the Flies'

Een serie met gaaf uitgangspunt.

Jim Pedd, 8 april 2019 10:07

Netflix heeft een teaser vrijgegeven voor The Society. De serie is vanaf 10 mei te zien op de streamingdienst en is geregisseerd door Marc Webb. Hij baseerde zich daarbij op een scenario van Chris Keyser, die ons een volledig seizoen brengt.
De serie haalt inspiratie uit Lord of the Flies, het boek van William Golding uit 1954. Centraal staat een groepje tieners die moet zien te overleven als ze ineens terecht komen in een nieuwe locatie in New England, die lijkt op waar ze opgegroeid zijn, maar waar alle volwassenen ontbreken. In het boek is het zo dat een groepje jongens terecht komt op een afgelegen eiland.

Eindelijk te zien
Netflix heeft nu eindelijk de teaser vrijgegeven. Daarin zien we dat Allie haar moeder belt, en stelt dat ze al negen dagen alleen is. De stilte van deze opening wordt doorbroken door een moment waarop Allie stelt dat alles mis lijkt te gaan en we inderdaad zien dat iedereen het op elkaar voorzien heeft. “Als je dit hoort, komt ons dan alsjeblieft halen,” vraagt ze nog aan haar moeder…


Lees meer over: The Society, Netflix, Teaser, Marc Webb

Populair nieuws