search

Ons nieuws van maandag 8 april 2019

Is seizoen 10 laatste voor NCIS: Los Angeles?
Series / Nieuws

Is seizoen 10 laatste voor NCIS: Los Angeles?

Het lijkt er naar uit te zien dat enkele cruciale verhaallijnen van de reeks met seizoen 10 ten einde zijn gekomen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
NCIS: Los Angeles is een serie die reeds geruime tijd meedraait in het landschap van de televisieseries. Dit gezegd zijnde is het zomaar mogelijk dat het tiende seizoen het laatste is geweest voor de reeks. In dit seizoen vonden er dan ook heel wat verschillende, langverwachte evenementen plaats. Deeks en Kensi zijn getrouwd en Hetty heeft haar grote comeback gekregen. Het lijkt er naar uit te zien dat hiermee verschillende verhaallijnen worden afgesloten. Fans vrezen dan ook dat er geen vervolg meer komt op de reeks. Is deze vrees terecht of wordt er gewoon paniekvoetbal gespeeld?

In de laatste aflevering van het tiende seizoen konden kijkers zien hoe Eric en Nell beiden overwegen om te verhuizen van Los Angeles naar San Francisco. Eric kan er aan de slag met een nieuwe job terwijl Nell er zou kunnen zorgen voor haar moeder. Zelfs al mocht er nog een vervolg komen op de reeks is het dus nog maar zeer de vraag of beide hoofdrolspelers er nog in te zien zullen zijn. Dat is nog niet alles. De hereniging van Callen met zijn zus en neef heeft kijkers ook aan het denken gezet. Is het niet mogelijk dat zij hem zullen overtuigen om te stoppen met zijn gevaarlijke job bij het team?

Afscheid van drie hoofdrolspelers?
Of het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles daadwerkelijk het laatste is geweest blijft vooralsnog koffiedik kijken. Het lijkt er echter wel sterk naar uit te zien dat een eventueel elfde seizoen een compleet andere invulling zal krijgen. De kans dat er afscheid wordt genomen van minstens drie hoofdrolspelers is dan ook bijzonder groot.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle hoop voor derde seizoen 'Fleabag' lijkt vervlogen
Series / Nieuws

Alle hoop voor derde seizoen 'Fleabag' lijkt vervlogen

Fans bereiden zich maar beter voor op een afscheid...

Geoffrey Ketels
Eerder hebben we hier op Serietotaal reeds aangegeven dat er nog niet meteen plannen waren voor een derde seizoen van de serie 'Fleabag'. Ondanks het feit dat het tweede seizoen van de reeks in de Verenigde Staten nog gelanceerd moet worden (dit gebeurt op 17 mei) lijkt het er steeds meer en meer naar uit te zien dat er geen vervolg meer komt. Sterker nog, volgens één van de sterren van de serie lijkt dit reeds honderd procent vast te staan!

Sian Clifford, de mede hoofdrolspeelster van de serie heeft laten optekenen dat de reeks met zekerheid geen derde seizoen zal krijgen. In een interview liet de actrice er eigenlijk geen twijfel over bestaan, in tegendeel. Ze gaf namelijk letterlijk het volgende aan; "There will not be a third series, this is it!". Bovendien liet de actrice nog optekenen dat er in de laatste aflevering van het tweede seizoen een "perfect einde" zou plaatsvinden.

Officiële bekendmaking laat voorlopig op zich wachten
Niet alleen Clifford heeft doen uitschijnen dat de serie geen vervolg meer zal krijgen. Eerder was het dan ook Waller Bridge die aangaf dat met het tweede seizoen het doek definitief zou vallen over de serie. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er tot op moment van schrijven nog steeds geen officiële bekendmaking de wereld werd ingestuurd. Het lijkt echter als een paal boven water te staan dat fans van de reeks maar beter afscheid kunnen nemen van hun geliefde personages in Fleabag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt serie rond homoseksuele James Bond
Series / Nieuws

Netflix maakt serie rond homoseksuele James Bond

Geinig idee van Sean Hayes.

Netflix heeft de serie Q-Force besteld. Deze staat te boek als een homoseksuele versie van James Bond. De oorspronkelijke reeks van Ian Fleming telt veertien delen, die tot nu toe geleid hebben tot vierentwintig films; een volgende is in de maak. Maar wat James Bond nog niet is, is homoseksueel.

Daar gaat nu dus verandering in komen. Althans, indirect. Netflix heeft volgens de site TV Line tien afleveringen van Q-Force besteld. Dat wordt een animatieserie met volwassen uitgangspunt, waarin een groep LHBTI-superspionnen aangevoerd worden door een superspion die vooral doet denken aan James Bond.

Eerste seizoen
De serie is bedacht door Sean Hayes en Mike Schur. Het gerucht gaat dat Hayes ook de hoofdpersoon inspreekt, maar dat heeft Netflix nog niet bevestigd. Duidelijk is in elk geval dat in de komedie de superspionnen altijd wel te maken hebben met collega's die hen behoorlijk onderschatten. Dat terwijl ze elke opdracht succesvol afronden.

Verder kijkt de serie naar thema's rond homoseksualiteit. Denk daarbij aan persoonlijke uitdaging als acceptatie. Een premièredatum is er nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Netflix-serie 'The Society' geïnspireerd op 'Lord of the Flies'
Series / Trailer

Eerste trailer Netflix-serie 'The Society' geïnspireerd op 'Lord of the Flies'

Een serie met gaaf uitgangspunt.

Netflix heeft een teaser vrijgegeven voor The Society. De serie is vanaf 10 mei te zien op de streamingdienst en is geregisseerd door Marc Webb. Hij baseerde zich daarbij op een scenario van Chris Keyser, die ons een volledig seizoen brengt.

De serie haalt inspiratie uit Lord of the Flies, het boek van William Golding uit 1954. Centraal staat een groepje tieners die moet zien te overleven als ze ineens terecht komen in een nieuwe locatie in New England, die lijkt op waar ze opgegroeid zijn, maar waar alle volwassenen ontbreken. In het boek is het zo dat een groepje jongens terecht komt op een afgelegen eiland.

Eindelijk te zien
Netflix heeft nu eindelijk de teaser vrijgegeven. Daarin zien we dat Allie haar moeder belt, en stelt dat ze al negen dagen alleen is. De stilte van deze opening wordt doorbroken door een moment waarop Allie stelt dat alles mis lijkt te gaan en we inderdaad zien dat iedereen het op elkaar voorzien heeft. "Als je dit hoort, komt ons dan alsjeblieft halen," vraagt ze nog aan haar moeder…


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste reacties 'Game of Thrones' seizoen 8 zijn lyrisch!
Series / Nieuws

Eerste reacties 'Game of Thrones' seizoen 8 zijn lyrisch!

Nog een week tot de eerste aflevering van het einde.

Volgende week maandag verschijnt de eerste aflevering van Game of Thrones op de Nederlandse HBO, alleen te bekijken via een abonnement van Ziggo. In de daarop volgende weken verschijnen de laatste afleveringen en Game of Thrones definitief voorbij.

De eerste aflevering is ondertussen vertoond tijdens een officiële première in New York City. Vele acteurs waren aanwezig en ook een ander publiek was uitgenodigd. Uiteraard moest iedereen verklaren dat ze geen spoilers zouden gaan verspreiden, maar online zijn wel wat enthousiaste reacties verschenen.

Als eerste een korte video waarin de première een promotie krijgt van de vele sterren uit de hitserie van HBO.



Eerste reacties
Hieronder een reacties van fans op de vertoonde eerste aflevering. Er zou veel gebeuren in het eerste uur. De aflevering zou niet slechts een inleiding zijn voor de rest.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.