Iain Glen (Game of Thrones) is Bruce Wayne in DC-serie 'Titans'

Iain Glen gecast als Bruce Wayne in 'Titans'

Zilko Tarici, 13 april 2019 om 15:19

De doorgewinterde acteur Iain Glen, bekend van Game of Thrones en de Resident Evil-films, heeft de rol van Bruce Wayne in DC Universe-serie Titans gescoord. Het tweede seizoen van de serie wordt komend najaar beschikbaar gesteld.

De actieserie Titans concentreert zich op Dick Grayson, Hij komt op uit de schaduw van Batman om Nightwing te worden, de leider van een angstloze groep superhelden, bestaande uit o.a. Starfire, Raven en vele anderen.

Glens versie van Bruce Wayne is er een die al enkele decennia de misdaad bestrijd als Batman. Hij is echter nog even gedreven als vroeger om Gotham tegen het kwaad te beschermen, maar heeft ook behoefte aan hulp. Een perfecte gelegenheid om zijn relatie met Dick Grayson (Brenton Thwaites) nieuw leven in te blazen.

De 57-jarige Schotse acteur kennen we natuurlijk vooral als Daenerys' meest loyale dienaar Jorah Mormont in HBO-serie Game of Thrones. We zien hem komende zondagavond weer als Jorah, wanneer de eerste aflevering van het laatste seizoen van die serie wordt uitgezonden.

Nog meer nieuwkomers
Glen en en Thwaites zijn in het tweede seizoen van Titans te zien naast nieuwkomers als Joshua Orpin (als Superboy), Esai Morales (als Deathstroke) en Chella Man en Chelsea Zhang (als de kinderen van Deathstroke).


Bron: Deadline

Lees meer over: Iain Glen, Game of Thrones, Titans, Bruce Wayne, Brenton Thwaites, DC Universe

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws