'Love, Simon' krijgt serie!

'Love, Simon' krijgt serie!

Disney+ breidt flink uit.

Jim Pedd, 18 april 2019 om 10:14

Fans van de film Love, Simon zullen blij zijn te horen dat Disney+ een televisieserie heeft besteld op basis van de boekenreeks. In 2018 verscheen er een film op basis van het materiaal, als een van de eerste tienerfilms die draaide rond een homoseksuele relatie.
Disney kondigde verder in augustus 2017 aan dat het met een streamingdienst komt, die in november live gaat. Disney+ zal tussen 2019 en 2021 wereldwijd beschikbaar zijn en krijgt heel veel origineel materiaal. Onderdeel daarvan is dus deze serie.

Goede box office
De film Love, Simon werd in maart 2018 in de bioscoop uitgebracht en deed het in zijn openingsweekend erg goed. De film bracht bijna 12 miljoen dolar op in een paar dagen tijd, veel omdat het een film is die erg gericht lijkt te zijn op een niche.

Centraal staat Simon, een tienerjongen die nog niet uit de kast is gekomen voor zijn ouders en dat probeert te doen. Maar makkelijk is dat niet voor de jongen. De boel is gebaseerd op de boeken van Becky Albartalli, en krijgt meteen een volledig seizoen.


Bron: THR

Lees meer over: Love Simon, Disney Plus

Populair nieuws