search
Opnames 'Lord of the Rings' bijna van start!

Opnames 'Lord of the Rings' bijna van start!

In augustus al.

Jim Pedd
Eind 2017 hoorden we voor het eerst dat er mogelijk een serie gebaseerd op de Lord of the Rings-boeken van J.R.R. Tolkien zou komen. Amazon bestelde de serie uiteindelijk en maakte er naar het schijnt maar liefst 1 miljard dollar voor beschikbaar. Nu horen we dat de opnames mogelijk in augustus beginnen.

Waar Peter Jackson zijn beroemde Lord of the Rings-films in Nieuw-Zeeland opnam, schijnt Amazon voor Schotland gekozen te hebben. Leith zou het thuis van de serie worden, die in augustus al opgenomen zou worden. Dat meldt The Daily Record op basis van bronnen binnen de productie.

Ander tijdperk
Lord of the Rings speelt zich in een heel ander tijdperk af dan het verhaal van de vernietiging van de ring. De boel is gesitueerd in de tweede era, een tijdperk dat drieduizend jaar voor de films is. Dat betekent dat we dus heel wat nieuwe personages en interessante situaties zullen zien.

Amazon laat verder niets weten over de serie en wilde ook dit nieuws niet bevestigen bij de Daily Record. Schotland is overigens het thuis van heel wat series, waaronder A Discovery of Witches en His Dark Materials.

Aanbevolen artikelen