Einde verhaal voor 'The Gifted' en 'Rel'

Einde verhaal voor 'The Gifted' en 'Rel'

Het Marvel Television project krijgt geen vervolg meer...

Geoffrey Ketels, 18 april 2019 om 14:33

Sinds de onafhankelijkheid van Fox Entertainment was het wachten tot de eerste annuleringen van series zouden worden doorgevoerd. Nu heeft Fox bekend gemaakt dat de eerste slachtoffers de series 'The Gifted' en 'Rel' zijn geworden. Beide series worden door Fox dan ook naar de uitgang geleid. Allebei de projecten komen van de hand van 20th Century Fox Television welke uiteraard deel uitmaakte van de 71,3 miljard deal die werd gesloten tussen Fox en Disney.
The Gifted heeft recent haar tweede seizoen afgesloten en was in productie bij Marvel Television. Sowieso werd er gevreesd voor een verlenging van de reeks, niet in het minst omdat alle Marvel series nu eigenlijk zijn ondergebracht bij platformen die onder het beheer vallen van Disney. Dit uiteraard nadat Netflix er eerder voor koos om alle banden met Marvel gerelateerde projecten door te knippen.

The Gifted had er sowieso een slecht tweede seizoen opzitten. De kijkcijfers kenden een sterke terugval naar minder dan 2 miljoen kijkers waardoor er sprake was van 40% minder kijkers in vergelijking met het eerste seizoen.

Rel
Niet alleen The Gifted wordt geslachtofferd, dit geldt ook voor de serie 'Rel'. De multicamera drama komedie met Lil Rel Howery wist niet meer te overtuigen. De annulering komt er uiteraard op een moment waarop de cast en makers van de reeks nog steeds het verlies verwerken van Kevin Barnett.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Gifted, serie, Rel, Netflix, Fox

Populair nieuws