search
Lili Simmons ('The Purge' ) is de nieuwe Catwoman in laatste aflevering 'Gotham'
Series / Nieuws

Lili Simmons ('The Purge' ) is de nieuwe Catwoman in laatste aflevering 'Gotham'

Aanstaande donderdag wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden.

Actrice Camren Bicondova, die Selina Kyle speelde in alle vijf seizoenen van DC-serie Gotham, heeft vandaag laten weten dat Lili Simmons (Banshee, The Purge) haar rol zal overnemen in de allerlaatste aflevering, die ruim 10 jaar in de toekomst afspeelt.

De jonge Bicondova liet dit weten via een lange brief die ze verspreidde via social media en liet daarbij weten dat de beslissing volledig haar eigen was. Tevens nam ze afscheid van haar fans en bevestigde ze dat ze uitvoerig met Simmons heeft gesproken over de rol.

Wat nog niet volledig helder is, is of David Mazouz ook vervangen zal worden door een andere acteur in de rol van Bruce Wayne. Wayne's rol zal relatief klein zijn in de laatste aflevering van de serie en ook op door Fox vrijgegeven foto's is de acteur of het personage nergens te bekennen.

Ook een andere Batman?
Mazouz heeft eerder wel aangegeven dat hij deel heeft genomen aan het doorlezen van het script van de laatste aflevering en hij de stem van Batman zal verzorgen (met enkele digitale aanpassingen). Daarnaast zou de laatste aflevering slechts een scene bevatten die zich in de huidige tijdlijn afspeelt en de rest 10 jaar in de toekomst.

De laatste aflevering van Gotham wordt 25 april, ofwel komende donderdag, uitgezonden door Fox.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen