search
'Game of Thrones' eindigt te vroeg
Series / Nieuws

'Game of Thrones' eindigt te vroeg

Dat vindt schrijver George R.R. Martin.

Schrijver George R.R. Martin vindt dat Game of Thrones wel erg vroeg eindigt. De serie komt over een kleine maand namelijk al tot een einde, met het achtste seizoen dat slechts zes afleveringen telt. Martin had gehoopt dat de serie langer zou duren dan dat.

Martin werkt momenteel aan het zesde boek in de reeks waar de show op gebaseerd is, The Winds of Winter. Hij was altijd als producent met de serie verbonden en schreef ook een aantal afleveringen. Maar uiteindelijk stopte hij daarmee, om meer tijd vrij te maken voor de boeken.

Te vroeg einde
Tijdens een interview met Rolling Stone vertelt Martin dat hij vindt dat de boel te vroeg eindigt. "Weet je, het is complex. Ik vind het eigenlijk erg verdrietig. Ik had nog wat andere seizoenen willen zien. Maar ik begrijp het. Dave en Dan gaan andere dingen doen. En ik weet zeker dat de acteurs die voor zeven of acht jaar getekend hebben, er wel klaar mee zijn en iets anders willen doen. Dat is allemaal heel begrijpelijk. Maar er zit nog iets in me dat gehoopt had op meer."

Dat mag niet zo zijn en dus stormen we met nog maar vier afleveringen te gaan richting het epische einde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen