Opnames 'Picard' van start

Opnames 'Picard' van start

De tweede live-action Star Trek-serie van dit moment.

Jim Pedd, 25 april 2019 om 12:17

De opnames van de serie van CBS All Access rond Jean-Luc Picard zijn begonnen. Daarin kruipt Patrick Stewart wederom in de huid van een van zijn bekendste personages, de Star Trek-kapitein die het stokje op briljante wijze overnam van Captain Kirk.
De laatste keer dat we Picard zagen was in de geflopte film Star Trek: Nemesis in 2002, die meteen een einde maakte aan de filmfranchise. Maar nu krijgt Stewart dus een mooie nieuwe kans om nog eens het personage onder het voetlicht te brengen. Het is de tweede live-action serie die straks te zien is in de franchise, naast Star Trek: Discovery.

Heel breed
De franchise wordt steeds verder uitgebreid. Naast Star Trek: Discovery, dat een derde seizoen krijgt en net klaar is met het tweede, is er dus ook deze serie rond Picard in de maak. Daarnaast wordt er gewerkt aan een spin-off rond Section 31, de geheime tak van de Federation.

De nog titelloze Picard-serie schijnt in de loop van dit jaar nog te zien te zijn en speelt zich 17 tot 18 jaar na Nemesis af. We zien hoe Picard op een queeste moet gaan.


Lees meer over: Star Trek, Picard, Alex Kurtzman, Patrick Stewart

Populair nieuws