'The 100' krijgt dan toch nog een vervolg!

'The 100' krijgt dan toch nog een vervolg!

Ook nog drie andere series van The CW krijgen een extra seizoen!

Geoffrey Ketels, 26 april 2019 om 08:00

Het was een dubbeltje op z'n kant voor 'The 100'. Ondanks het feit dat de serie heel wat fans heeft leek het er even naar uit te zien dat het zesde seizoen (welke binnenkort wordt uitgezonden) het laatste zou gaan worden. Nu is er echter goed nieuws voor zij die The 100 een warm hart toedragen. The CW heeft namelijk bekend gemaakt dat de serie met zekerheid een zevende seizoen zal krijgen!
Ondanks het feit dat de verlenging van de reeks met één extra seizoen ongetwijfeld als muziek in de oren van de fans zal klinken is het toch niet helemaal verwacht. De ratings die de reeks heeft weten te realiseren in de voorbije seizoenen hebben rake klappen te verduren gekregen. Anderzijds is het wel zo dat The CW zich hier doorgaans niet snel door laat afschrikken. Deze reputatie bewijst ze nu dus opnieuw met de vroege aankondiging van een zevende seizoen voor The 100.

Drie extra aankondigingen
Niet alleen The 100 kan met zekerheid rekenen op een vervolg. Meteen heeft The CW nog de namen van drie andere series bekend gemaakt die verder gezet zullen worden. Het gaat hierbij niet alleen om 'All American' en 'In The Dark', maar ook om 'Roswell, New Mexico'. Alle drie deze series kunnen zich op gaan maken voor een tweede seizoen!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: The 100, serie, All American, In the Dark, Roswell New Mexico, The CW

Informatie over de serie: The 100

Populair nieuws