Seizoen 6 toch niet laatste voor 'Better Call Saul'?

Seizoen 6 toch niet laatste voor Better Call Saul?

Als het van de makers afhangt komen er nog (minstens) 12 extra episodes...

Geoffrey Ketels, 26 april 2019 om 10:12

De recente uitspattingen die Giancarlo Esposito heeft gedaan met betrekking tot het einde van de serie 'Better Call Saul' gingen als een schokgolf door de community. Esposito liet dan ook optekenen dat de reeks zou eindigen met het zesde seizoen. Nu gebeurt het wel vaker dat er foute informatie over het einde van een serie de wereld wordt ingestuurd, maar als een acteur zoals Esposito zich dit laat ontglippen is dat toch voldoende reden om er even bij stil te blijven staan.
Niet alleen het feit dat de informatie van Esposito kwam zorgde voor twijfels bij de fans, ook de tijdlijn en de connectie met de serie 'Breaking Bad' leken aan te geven dat de reeks inderdaad zomaar eens kon eindigen met het zesde seizoen. Dit lijkt toch niet helemaal correct te zijn. Uiteindelijk was het 'Rhea Seehorn' welke heeft aangegeven dat er haar is verteld dat er nog geen officiële beslissingen zijn gemaakt over de toekomst van de serie. Wel is het zo dat co-creators Peter Gould en Vince Gilligan zouden hebben gezegd dat het "leuk zou zijn mocht Better Call Saul even veel afleveringen tellen als Breaking Bad".

62 afleveringen
Verspreid over de vijf seizoenen was Breaking Bad goed voor in totaal 62 afleveringen. Het aantal afleveringen per seizoen stond echter niet vast. Bij Better Call Saul werd er tot dusver steevast voor gekozen om gebruik te maken van 10 afleveringen per seizoen. Dit zorgt er voor dat er aan het einde van het zesde seizoen 60 afleveringen op de teller zouden staan. Willen de makers van de reeks daadwerkelijk uitkomen op hetzelfde aantal afleveringen als Breaking Bad? Dan moeten er dus nog 2 extra episodes aan de lineup worden toegevoegd. Of dat ook daadwerkelijk het geval zal zijn zal de toekomst echter moeten uitwijzen.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, serie

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws