Komende jaren geen nieuwe Daredevil

Of Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage of Punisher.

Jim Pedd, 01-05-2019 08:00

Het lijkt erop dat fans nog wel even moeten wachten voordat Marvel Studios aan de slag kan met personages als Daredevil, Punisher, Jessica Jones en Iron Fist. Netflix houdt voorlopig de rechten op de personages.
In 2013 sloten Marvel en Netflix een deal. Netflix mocht live-action series ontwikkelen voor de personages en die uiteindelijk samenbrengen voor een epische cross-over. De series waren allemaal redelijk goed, al wisselde de kwaliteit nogal. Uiteindelijk besloot Netflix nadat de samenwerking met Marvel slechter liep en Disney aan een eigen streamingdienst begon te werken, de series allemaal stop te zetten.

Voorlopig niets nieuws
IndieWire meldt nu dat de personages pas twee jaar nadat Netflix een punt achter de series heeft gezet weer gebruikt mogen worden door Disney en Marvel. Dat betekent dat er pas in 2020 begonnen mag worden met werk aan een van die projecten.

Het is dan ook de vraag of de series er snel zullen komen; daar gaat heel wat werk aan vooraf en dus moeten we voorlopig nog wel even wachten.

Bron: IndieWire

Lees meer over: Marvel, Disney, netflix, Daredevil, Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones, The Punisher, The Defenders

Populair nieuws