search
'Lego Movie'-regisseurs maken Marvel 'tv-universum' voor Sony Pictures
Series / Nieuws

'Lego Movie'-regisseurs maken Marvel 'tv-universum' voor Sony Pictures

Gaan we Venom en Morbius ook op tv zien?

The Hollywood Reporter weet vandaag te melden dat Phil Lord en Chris Miller een Marvel tv-universum zullen ontwikkelen voor Sony Pictures TV, na een enorme, vijfjarige, miljoenendeal te hebben gesloten met de studio. Dit betekent ook dat de deal die Lord en Miller overeen waren gekomen met 20th Century Fox nu van tafel is.

Lord en Miller werkten eerder al samen met Sony Entertainment aan filmprojecten als Cloudy With a Chance of Meatballs, 21 Jump Street, 22 Jump Street en het Oscar-winnende Spider-Man: Into the Spider-Verse. De deal met Sony zorgt ervoor dat het duo nu zelf comedy- en dramaseries voor tv en streaming kan maken over Marvel-personages die in het bezit zijn van Sony. Daarnaast zullen zij ook als producenten meewerken aan projecten die worden uitbesteed aan andere schrijvers en regisseurs. Lord en Miller zeiden het volgende over de deal in een gezamenlijke verklaring:

"We zijn Sony Pictures Television zeer dankbaar dat ze ons als partner hebben gekozen om deze uitdaging aan te gaan. Samen willen we baanbrekende projecten maken met de hoogste mate van kwaliteit en integriteit voor een wereldwijd publiek."

Welke personages kunnen we verwachten in de series?
Marvel-personages die in het bezit zijn van Sony zijn o.a. Spider-Man en zijn vijanden, Venom, Morbius, Black Cat, Silver Sable en de personages uit Into the Spider-Verse. Veel van deze personages zullen hun opwachting maken in het geplande tv-universum, maar welke dit precies zijn is nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen