Is het einde in zicht voor 'Blindspot'?

Is het einde in zicht voor 'Blindspot'?

NBC heeft de reeks uit haar vrijdagavond line-up gehaald...

Geoffrey Ketels, 29 april 2019 om 14:27

Opvallend nieuws vanuit de Verenigde Staten. Daar heeft NBC er namelijk voor gekozen om een verandering aan te brengen in haar line-up voor de vrijdagavond. De wijziging in het schema van het netwerk zorgt er voor dat 'Blindspot' haar plaats op vrijdagavond moet afstaan aan 'The Blacklist'. Op het eerste zicht lijkt dat misschien niet zo bijzonder, maar in het merendeel van de gevallen leidt een dergelijke actie tot het cancellen van de reeks die uit de line-up wordt gehaald. De toekomst ziet er dus alles behalve rooskleurig uit voor Blindspot.
Bovenstaande betekent niet dat Blindspot volledig uit de line-up van NBC is gehaald. Het netwerk heeft dan ook bekend gemaakt dat ze terug zal worden uitgezonden vanaf 24 mei. Opvallend is wel dat NBC er voor kiest om meteen de twee finale afleveringen van het drama samen uit te zenden op 31 mei. Dit maakt duidelijk dat het netwerk de laatste afleveringen met zekerheid nog voor de zomer line-up afgehandeld wil hebben.

The Blacklist
Wat bovenstaande nu precies betekent blijft koffiedik kijken. In het slechtste geval is het zo dat NBC gewoon de resterende afleveringen van Blindspot nog de wereld in wil sturen om de fans tevreden te stellen terwijl het The Blacklist een meer prominente plaats wil geven in de line-up. Blindspot is vooralsnog ook nog niet officieel gecancelled, maar toch is de kans groot dat dit alsnog zal gebeuren. Zekerheid zullen we uiteraard pas hebben op het ogenblik dat NBC zelf een officiƫle bekendmaking de wereld in zal sturen.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: The Blacklist, Blindspot, serie, NBC

Informatie over de serie: Blindspot

Populair nieuws