search
Showtime verlengt 'The Chi' voor derde seizoen
Series / Nieuws

Showtime verlengt 'The Chi' voor derde seizoen

Het vertrouwen in de reeks is er duidelijk nog steeds...

Geoffrey Ketels
De populaire serie 'The Chi' van Showtime krijgt een vervolg. Op moment van schrijven bevindt de serie zich ergens halverwege het tweede seizoen, maar nu is de cast reeds zeker van een vervolg. Wanneer het derde seizoen precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. Dit geldt ook voor het aantal afleveringen die ze zal tellen. De verlenging van 'The Chi' komt één dag nadat Showtime ook reeds bekend heeft gemaakt die andere serie, namelijk 'Black Monday' een extra seizoen te geven.

"The Chi neemt de kijker mee op ontdekkingsreis doorheen het hart van de South Side van Chicago. We vinden het fantastisch dat onze kijkers duidelijk verliefd zijn geworden op de personages uit deze reeks en kijken nu al uit naar wat Lena en de rest van het productieteam nog allemaal voor de cast in petto hebben", aldus Showtime Entertainment president Gary Levine.

Leuke line-up
The Chi vervoegt een line-up die er voor Showtime behoorlijk indrukwekkend uitziet. Buiten deze serie bestaat ze dan ook uit onder meer Shameless en Billions, maar wat ook te denken van Homeland? Deze reeks is toe aan haar laatste seizoen. Dit geldt eveneens voor The Affair. Ook deze serie ziet haar laatste seizoen op televisie verschijnen. Andere titels uit de Showtime line-up zijn Ray Donovan en natuurlijk ook Halo. Deze laatste is gebaseerd op het bijzonder populaire en gelijknamige videospel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen