Zombie-romcom 'Warm Bodies' wordt een serie!

Zombie-romcom 'Warm Bodies' wordt een serie!

De film bracht in 2013 wereldwijd 115 miljoen dollar in het laatje (tegenover een budget van 35 miljoen!).

Zilko Tarici, 3 mei 2019 om 10:14

Lionsgate heeft een exclusieve deal gesloten met regisseur Jonathan Levine (50/50, Long Shot) om een aantal tv-projecten te maken. De eerste hiervan is een serie gebaseerd op de zombie rom-com Warm Bodies uit 2013, die op zijn beurt weer is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isaac Marion.
De filmversie richtte zich op de bloeiende, onwaarschijnlijke relatie tussen de jonge vrouw Julie (Teresa Palmer) en ‘R’ (Nicholas Hoult), een zombie. We zien in de film het verhaal vanuit het perspectief van R en hoe zombies nog steeds menselijke trekjes kunnen hebben.

Warm Bodies werd gemaakt voor een (voor Hollywood-begrippen) luttel bedrag van 35 miljoen dollar en wist wereldwijd ruim 115 miljoen dollar in het laatje te brengen. Daarnaast kreeg de film ook de nodige lovende recensies. Naast Palmer en Hoult waren in de film ook acteurs als Rob Corddry, Dave Franco, Analeigh Tipton, Cory Hardrict en John Malkovich te zien.

Levine en Lionsgate bundelen krachten
De productie van de serie Warm Bodies is in handen van Levine’s nieuwe productiemaatschappij Megamix en Lionsgate Television. De twee partijen zullen in de (nabije) toekomst nog een aantal andere series maken.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Warm Bodies, Jonathan Levine, Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich

Populair nieuws