Professor X onthuld in nieuwe trailer 'Legion' seizoen 3

Nog een laatste ronde voor de ambitieuze serie van FX.

Zilko Tarici, 8 mei 2019 14:22

FX heeft vandaag een officiële trailer en poster vrijgegeven van het derde en tevens laatste seizoen van X-Men spinoff-serie Legion. In de trailer zien we o.a. eerste blikken op Lauren Tsai als Switch en Harry Lloyd als professor Charles Xavier. Het derde seizoen van Legion gaat op 24 juni a.s. van start. Je kunt de psychedelische beelden en poster hieronder bekijken.
Legion is gebaseerd op de gelijknamige Marvel Comics-reeks van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz en gaat over David Haller (Dan Stevens), een man die dacht dat hij schizofreen was, maar al snel ontdekt dat hij de krachtigste mutant ter wereld is. Met hulp van een groep specialisten weet David zijn unieke krachten in bedwang te krijgen en komt hij erachter dat hij wordt achtervolgd door een boosaardige parasiet. David moet het nu opnemen tegen Amahl Farouk (Navid Negahban), iemand die nog krachtiger dan David wenst te worden en zo de wereld wil vernietigen.

Talentvolle cast laat nog eenmaal zijn kunsten zien
Naast Stevens en Negahban zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Jean Smart, Jemaine Clement en Hamish Linklater. Noah Hawley doet dienst als uitvoerend producent en wordt vergezeld door John Cameron, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb en Jim Chory.
Bron: FX

Lees meer over: Legion, Dan Stevens, Rachel Keller, Noah Hawley, Aubrey Plaza

Populair nieuws