The CW bevestigt volledig seizoen voor 'Batwoman'

The CW bevestigt volledig seizoen voor Batwoman

Goed nieuws voor de fans van DC Comics!

Geoffrey Ketels, 8 mei 2019 om 16:30

Goed nieuws voor de fans van DC Comics en Batwoman! The CW heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat de reeks een volledig eerste seizoen zal krijgen. Tot dusver was er alleen nog maar sprake van een pilot, al was de interesse van The CW in een volledig seizoen meteen duidelijk. Met de bekendmaking van het eerste volledige seizoen van Batwoman wordt er een extra DC Comics titel aan de line-up van The CW toegevoegd. Op moment van schrijven bestaat deze dan ook reeds uit Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow en natuurlijk ook Supergirl.
De aankondiging van The CW zorgt er natuurlijk ook meteen voor dat Kate Kane haar eigen serie krijgt. Het personage verscheen voor het eerst in de grote crossover tussen Arrow, The Flash en Supergirl genaamd 'Elseworlds'. Op dat ogenblik was er echter nog helemaal niets wat deed vermoeden dat er binnen de kortste keren ook een eigen serie rond het personage zou worden gelanceerd. Daar is nu dus verandering in gekomen.

Cast & crew
Caroline Dries is aangesteld als executive producer voor de serie. Dries wist in het bijzonder bekendheid te verwerven als schrijver en producer van de populaire serie 'The Vampire Diaries'. Andere executive producers die bij de reeks betrokken zijn, zijn met name Greg Berlanti, Sarah Schechter, Geoff Johns en David Nutter.

Ruby Rose wist menig aantal kijkers reeds te overtuigen door haar optreden als Kate Kane / Batwoman in de 'Elseworlds' crossover. Het kostuum dat ze droeg in deze reeks werd ook meteen gebombardeerd tot de absolute favoriet van velen. In de Batwoman pilot werd Rachel Skarsten (bekend van 'Birds of Prey') gecast als vijand van Batwoman.

EĆ©n staat in ieder geval als een paal boven water, de aankondiging van een volledig eerste seizoen voor Batwoman zorgt er voor dat fans van DC Comics alweer een extra serie hebben om naar uit te kijken!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Batwoman, DC Comics, The CW, serie

Populair nieuws