search
Ben McKenzie over James Gordon in 'Gotham'
Series / Nieuws

Ben McKenzie over James Gordon in 'Gotham'

En we zien een nieuwe foto.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van de aankomende nieuwe serie Gotham. Op de foto zien we de hoofdpersoon, Ben McKenzie, als Detective James Gordon. Daarnaast vertelde de acteur over zijn rol als James Gordon. Hij blijkt nogal een eerlijk man te zijn in het universum.


"Hij is de laatste eerlijke man, in een stad vol oneerlijke mensen," vertelde McKenzie. "Het is moeilijk tegenwoordig om een ware, eerlijke held te spelen. Iedereen is zo cynisch over de intenties van andere mensen. Wat interessant is, is dat hij naar deze stad komt, waar hij al twee decennia niet geweest is, sinds zijn kindertijd. En hij heeft dus een nieuwe blik op deze wereld, die hij niet echt kent. Hij denkt dat hij hem kent en zijn reis is dat hij moet uitvogelen hoe hij het beter voor Gotham en hemzelf kan maken, zonder zijn morele kompas uit het oog te verliezen. Hij is geen antiheld, maar een ware held. Hij zal echter compromissen moeten maken.

Het eerste seizoen van de serie telt 13 afleveringen en gaat in de Verenigde Staten in de herfst in première. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen