ABC kondigt nu al 17de seizoen van Grey's Anatomy aan!

ABC kondigt 17de seizoen aan van Grey's Anatomy!

ABC blijkt nog altijd bijzonder veel vertrouwen te hebben in de reeks...

Geoffrey Ketels, 13 mei 2019 om 15:44

Grey's Anatomy is sinds jaar en dag één van de absolute toppers uit het aanbod van ABC. Dat het netwerk na al die jaren nog steeds alle vertrouwen heeft in de serie en haar cast wordt eens temeer duidelijk. Niet alleen raakte eerder bekend dat er met zekerheid een zestiende seizoen aan zit te komen, nu laat ABC ook optekenen dat ook een zeventiende seizoen reeds haar goedkeuring heeft gekregen. Daarmee gaat de reeks met zekerheid door tot in het jaar 2021!
Het lijkt er niet alleen naar uit te zien dat Grey's Anatomy nog wel enige tijd op de televisie te zien zal zijn, daarnaast lijkt ABC er ook in te slagen om haar cast goed bij elkaar te kunnen houden. Met name Ellen Pompeo (Meredith Grey) heeft reeds bijgetekend voor de twee seizoenen. Dat is echter niet alles. Daarnaast heeft ABC ook meteen bekend gemaakt dat het drie leden van de cast een promotie heeft gegeven tot series regular. Het gaat hierbij niet alleen om Chris Carmack en Jake Boreli, maar ook om Greg Germann.

Series regulars
Dat er wellicht voor onder meer Greg Germann een meer frequente rol in zou zitten voor de aankomende afleveringen en seizoenen hoeft eigenlijk niet helemaal te verbazen. De recente ontwikkelingen in de reeks hebben hier dan ook reeds een voorsmaakje voor gegeven. Bij monde van Grey's Anatomy showrunner Krista Vernoff werd er over de promotie van de drie castleden in ieder geval nog het volgende gezegd:

"Chris, Jake en Greg hebben zich als gastacteurs weten te ontpoppen tot absolute favorieten van vele fans van de reeks. Mede omwille van deze reden zijn we dan ook erg blij om aan te kunnen kondigen dat deze drie personages zijn gepromoveerd tot "series regulars". We heten ze dan ook graag welkom bij de Grey's Anatomy familie".

Lees meer over: Greys Anatomy, serie, ABC

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws