search

Ons nieuws van maandag 13 mei 2019

ABC kondigt nu al 17de seizoen van Grey's Anatomy aan!
Series / Nieuws

ABC kondigt nu al 17de seizoen van Grey's Anatomy aan!

ABC blijkt nog altijd bijzonder veel vertrouwen te hebben in de reeks...

Geoffrey Ketels
Grey's Anatomy is sinds jaar en dag één van de absolute toppers uit het aanbod van ABC. Dat het netwerk na al die jaren nog steeds alle vertrouwen heeft in de serie en haar cast wordt eens temeer duidelijk. Niet alleen raakte eerder bekend dat er met zekerheid een zestiende seizoen aan zit te komen, nu laat ABC ook optekenen dat ook een zeventiende seizoen reeds haar goedkeuring heeft gekregen. Daarmee gaat de reeks met zekerheid door tot in het jaar 2021!

Het lijkt er niet alleen naar uit te zien dat Grey's Anatomy nog wel enige tijd op de televisie te zien zal zijn, daarnaast lijkt ABC er ook in te slagen om haar cast goed bij elkaar te kunnen houden. Met name Ellen Pompeo (Meredith Grey) heeft reeds bijgetekend voor de twee seizoenen. Dat is echter niet alles. Daarnaast heeft ABC ook meteen bekend gemaakt dat het drie leden van de cast een promotie heeft gegeven tot series regular. Het gaat hierbij niet alleen om Chris Carmack en Jake Boreli, maar ook om Greg Germann.

Series regulars
Dat er wellicht voor onder meer Greg Germann een meer frequente rol in zou zitten voor de aankomende afleveringen en seizoenen hoeft eigenlijk niet helemaal te verbazen. De recente ontwikkelingen in de reeks hebben hier dan ook reeds een voorsmaakje voor gegeven. Bij monde van Grey's Anatomy showrunner Krista Vernoff werd er over de promotie van de drie castleden in ieder geval nog het volgende gezegd:

"Chris, Jake en Greg hebben zich als gastacteurs weten te ontpoppen tot absolute favorieten van vele fans van de reeks. Mede omwille van deze reden zijn we dan ook erg blij om aan te kunnen kondigen dat deze drie personages zijn gepromoveerd tot "series regulars". We heten ze dan ook graag welkom bij de Grey's Anatomy familie".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nina Dobrev toch in tweede seizoen van Legacies?
Series / Nieuws

Nina Dobrev toch in tweede seizoen van Legacies?

Nu 'Fam' geen vervolg meer krijgt lijkt de weg voor Dobrev open te liggen...

Geoffrey Ketels
Slecht nieuws voor de fans van de sitcom 'Fam', maar potentieel goed nieuws voor wie Nina Dobrev graag wil zien acteren in het tweede seizoen van 'Legacies'. Nu CBS er voor heeft gekozen om geen vervolg uit te brengen voor Fam lijkt de weg voor een terugkeer van 'Elena Gilbert' helemaal open te liggen. Pikt Dobrev de draad terug op en zien we haar binnenkort in het vervolg van de serie Legacies opduiken? Het zou zomaar kunnen!

Het leek er naar uit te zien dat Nina Dobrev haar optreden in Fam wel wist te waarderen. Het is dan ook best jammer te noemen dat er geen vervolg meer op de reeks zal verschijnen. Dit gezegd zijnde brengt elke gesloten deur uiteraard ook weer nieuwe mogelijkheden met zich mee. Ondanks het feit dat Nina Dobrev reeds afscheid nam van haar personage Elena Gilbert voor het laatste seizoen van 'The Vampire Diaries' werd uitgezonden is een terugkeer nooit uitgesloten. De vraag is echter of Dobrev daar wel echt op zit te wachten.

Afscheid
Het feit dat Dobrev reeds vaarwel zei tegen haar rol als Elena Gilbert voor het finale seizoen van The Vampire Diaries leek er op te wijzen dat ze reeds afscheid had genomen van haar personage. Toch kwam ze terug voor de grote finale om het verhaal van Elena en Damon op correcte wijze af te sluiten. Toen de actrice recent werd gevraagd of ze een rol in 'Legacies' eventueel zou willen overwegen verwees ze vooral naar het feit dat de opnames een probleem zouden vormen voor de planning van Fam. Dat is nu geen probleem meer. Kunnen fans zich al opmaken voor een terugkeer van Elena Gilbert? De (nabije) toekomst zal het ons leren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-foutje was wel heel duur
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-foutje was wel heel duur

Starbucks spint er garen bij.

Het koffiekopje dat bleef staan kreeg bijna meer aandacht dan de aflevering The Last of the Starks van tv-serie Game of Thrones zelf. Naar verluidt heeft het foutje Starbucks zo'n 2,3 miljard dollar aan gratis advertenties opgeleverd.

De aflevering diende om het conflict tussen Dany en Cersei op te zetten, maar uiteindelijk had iedereen het over iets heel anders, namelijk een kopje Starbucks. Dat werd op sociale media enorm breed uitgemeten en stond meteen gelijk aan de befaamde koffieketen.

Veel geld
Volgens CNBC schat een marketingbedrijf in dat dit foutje zo'n 2,3 miljard dollar aan gratis advertenties heeft opgeleverd. CEO Stacy Jones van Hollywood Branded stelt dat het een kans is die Starbucks nooit meer zal krijgen.

De naam van Starbucks werd 10.627 keer online genoemd, maar door de serie ineens zo'n 193.000 keer. Dat is dus heel wat. Tegelijk moeten we trouwens wel opmerken dat het bepaald niet zeker is of het echt 2,3 miljard dollar aan gratis advertenties is; zoiets blijft nattevingerwerk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lethal Weapon' stopt na drie seizoenen
Series / Nieuws

'Lethal Weapon' stopt na drie seizoenen

Het doek valt nu al.

Slechts drie seizoenen heeft het geduurd en nu al valt het doek voor de televisieversie van Lethal Weapon. Fox zet er een punt achter. Waar de boel ooit begon met een filmreeks waarin Mel Gibson en Danny Glover de hoofdrollen speelden en een perfecte balans vonden tussen humor, actie en drama, werd de nieuwe serie een stuk minder mooi.

Daarom laat Deadline weten dat de serie nu al voorbij is. Fox heeft dat laten weten aan de website. Daar liggen meerdere redenen aan ten grondslag, alhoewel Fox niet precies heeft laten weten waarom de keuze is gemaakt.

Problemen achter de schermen
De productie van de serie werd in elk geval lange tijd geteisterd door problemen achter de schermen. De oorspronkelijke hoofdrolspelers konden niet goed samenwerken, waarna een van hen weggestuurd en vervangen werd.

Het derde seizoen had vervolgens te maken met flink terugvallende kijkcijfers en een hoofdrolspeler die om gezondheidsredenen minder zin had om door te gaan. Alhoewel Fox een manier vond om hem weer tevreden te stellen, bleek het niet genoeg. Lethal Weapon was dus toch niet zo dodelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen