Nina Dobrev toch in tweede seizoen van Legacies?

Nu 'Fam' geen vervolg meer krijgt lijkt de weg voor Dobrev open te liggen...

Geoffrey Ketels, 13-05-2019 13:37

Slecht nieuws voor de fans van de sitcom 'Fam', maar potentieel goed nieuws voor wie Nina Dobrev graag wil zien acteren in het tweede seizoen van 'Legacies'. Nu CBS er voor heeft gekozen om geen vervolg uit te brengen voor Fam lijkt de weg voor een terugkeer van 'Elena Gilbert' helemaal open te liggen. Pikt Dobrev de draad terug op en zien we haar binnenkort in het vervolg van de serie Legacies opduiken? Het zou zomaar kunnen!
Het leek er naar uit te zien dat Nina Dobrev haar optreden in Fam wel wist te waarderen. Het is dan ook best jammer te noemen dat er geen vervolg meer op de reeks zal verschijnen. Dit gezegd zijnde brengt elke gesloten deur uiteraard ook weer nieuwe mogelijkheden met zich mee. Ondanks het feit dat Nina Dobrev reeds afscheid nam van haar personage Elena Gilbert voor het laatste seizoen van 'The Vampire Diaries' werd uitgezonden is een terugkeer nooit uitgesloten. De vraag is echter of Dobrev daar wel echt op zit te wachten.

Afscheid
Het feit dat Dobrev reeds vaarwel zei tegen haar rol als Elena Gilbert voor het finale seizoen van The Vampire Diaries leek er op te wijzen dat ze reeds afscheid had genomen van haar personage. Toch kwam ze terug voor de grote finale om het verhaal van Elena en Damon op correcte wijze af te sluiten. Toen de actrice recent werd gevraagd of ze een rol in 'Legacies' eventueel zou willen overwegen verwees ze vooral naar het feit dat de opnames een probleem zouden vormen voor de planning van Fam. Dat is nu geen probleem meer. Kunnen fans zich al opmaken voor een terugkeer van Elena Gilbert? De (nabije) toekomst zal het ons leren!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Nina Dobrev, serie, CBS, Fam, The Vampire Diaries, Legacies

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam