Verrassingen in finale seizoen 15 Grey's Anatomy

Verrassingen in finale seizoen 15 Grey's Anatomy

Van welke acteurs en actrices nemen we afscheid?

Geoffrey Ketels, 16 mei 2019 om 14:20

Elke seizoensfinale van de serie Grey's Anatomy heeft wel iets verrassends voor de kijkers in petto. De laatste aflevering van het vijftiende seizoen vormt hierop geen uitzondering. De finale aflevering van het vijftiende seizoen draagt de naam "Jump Into the Fog" en zou voor elke acteur of actrice een zeker gevaar met zich meebrengen. Dat is althans wat Jake Borelli (Dr. Levi Schmitt) heeft laten optekenen. Dat deze acteur verzekerd is van zijn plaatsje in de cast staat echter vast. Recent stond hier op Serietotaal immers nog te lezen dat hij is gepromoveerd tot series regular voor het zestiende seizoen.
Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke finale van te maken. Volgens Borelli zal het zelfs een finale worden die voor altijd in het geheugen van de Grey's Anatomy fans gegrift zal staan. De acteur heeft aangegeven dat de finale lang niet alleen maar slechte zaken zal bevatten, in tegendeel. "Er staan ook heel wat goede dingen te gebeuren waar we de fans mee zullen weten te verrassen". Bovendien heeft de acteur ook meteen aangegeven dat fans misschien wel meer dan ooit zullen uitkijken naar het moment waarop het zestiende seizoen zal beginnen.

Alex Landi
Grote vraagtekens zijn er in het bijzonder met betrekking tot de rol van acteur Alex Landi in de reeks. Er zijn verschillende aanwijzingen die wijzen in de richting van een vertrek. Zo heeft hij recent ook een terugkerende rol aangenomen in een Netflix serie. Reeds enige tijd doen geruchten de ronde dat de acteur Grey's Anatomy zou gaan verlaten. Of dat nu reeds in de finale van het vijftiende seizoen staat te gebeuren is uiteraard nog maar zeer de vraag. Het mag in ieder geval wel duidelijk zijn, het einde van het vijftiende seizoen zal heel wat spannende momenten met zich meebrengen voor de fans van Grey's Anatomy!

Lees meer over: Greys Anatomy, serie

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws