Waarom Jim Parsons stopt met 'The Big Bang Theory'

Waarom The Big Bang Theory stopt

Het heeft niets met geld te maken.

Jim Pedd, 22 mei 2019 om 12:12

Eindelijk vertelt acteur Jim Parsons waarom hij besloten heeft om niet terug te keren voor een dertiende seizoen van de serie The Big Bang Theory. Eerst hintte zender CBS er lange tijd naar dat er een nieuw seizoen zou komen. Gek was dat niet: de serie bleef goed bekeken en goed ontvangen.
Maar na 12 jaar besloten de hoofdrolspelers dat ze niet meer terug wilden komen. Vooral Parsons had daar een handje in, geeft de acteur nu tijdens een interview toe.

Klaar ermee
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde de acteur dat hij helemaal niet per se bezig was met een vertrek. Het idee om te stoppen kwam op een dag gewon tot hem en toen heeft hij er een punt achter gezet. Er waren dus geen negatieve factoren.

Na twaalf jaar, wilde hij iets nieuws gaan doen met zijn carrière en dus gaan kijken naar nieuw werk in andere films of series. Om die reden werd er dus een punt achter gezet. ”Ik weet ook niet waarom precies, of het nou aan mijn sterrenbeeld ligt, of omdat ik gewoon naar mezelf luisterde. Hoe dan ook, wist ik het gewoon ineens.”

Bron: THR

Lees meer over: The Big Bang Theory, Jim Parsons, CBS

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws