search

Ons nieuws van woensdag 22 mei 2019

Holly Hunter in tweede seizoen van 'Succession'
Series / Nieuws

Holly Hunter in tweede seizoen van 'Succession'

De Oscar winnares kruipt in de huid van het personage 'Rhea Jarrell'...

Geoffrey Ketels
HBO heeft een nieuw lid van de cast bekend gemaakt voor het tweede seizoen van haar serie 'Succession'. Het gaat om niemand minder dan Oscar winnares 'Holly Hunter'. De actrice kruipt in de huid van 'Rhea Jarrell', een politiek onderlegde CEO van een rivaliserend mediaconglomeraat van de Roy familie.

Succession moest het in eerste instantie stellen met een vrij stil debuut op de markt. Het was vooral de mond-aan-mond reclame welke er voor zorgde dat de reeks op steeds meer interesse kon gaan rekenen. Succession, gemaakt door de Britse schrijver 'Jesse Armstrong' groeide hierdoor uiteindelijk uit tot een absolute hit. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor het tweede seizoen. De komst van Hunter zal daar uiteraard alleen maar nog extra aan bijdragen. De opnames van het tweede seizoen zijn eerder dit jaar reeds begonnen in New York City.

Here and Now
Het is niet voor het eerst dat HBO en Holly Hunter de handen in elkaar slaan. Eerder was ze dan ook reeds te zien in de reeks 'Here and Now'. Deze reeks telde uiteindelijk echter slechts 10 afleveringen. De beperkte populariteit van de serie zorgde er immers voor dat ze al snel naar de eeuwige jachtvelden werd verwezen. Hopen dus op meer succes voor Hunter met Succession!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom Jim Parsons stopt met 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Waarom Jim Parsons stopt met 'The Big Bang Theory'

Het heeft niets met geld te maken.

Eindelijk vertelt acteur Jim Parsons waarom hij besloten heeft om niet terug te keren voor een dertiende seizoen van de serie The Big Bang Theory. Eerst hintte zender CBS er lange tijd naar dat er een nieuw seizoen zou komen. Gek was dat niet: de serie bleef goed bekeken en goed ontvangen.

Maar na 12 jaar besloten de hoofdrolspelers dat ze niet meer terug wilden komen. Vooral Parsons had daar een handje in, geeft de acteur nu tijdens een interview toe.

Klaar ermee
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde de acteur dat hij helemaal niet per se bezig was met een vertrek. Het idee om te stoppen kwam op een dag gewon tot hem en toen heeft hij er een punt achter gezet. Er waren dus geen negatieve factoren.

Na twaalf jaar, wilde hij iets nieuws gaan doen met zijn carrière en dus gaan kijken naar nieuw werk in andere films of series. Om die reden werd er dus een punt achter gezet. "Ik weet ook niet waarom precies, of het nou aan mijn sterrenbeeld ligt, of omdat ik gewoon naar mezelf luisterde. Hoe dan ook, wist ik het gewoon ineens."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt Arya Stark een spin-off van 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Krijgt Arya Stark een spin-off van 'Game of Thrones'?

Waarom ook niet!

Fans van Game of Thrones zien het na de finale van de serie wel zitten: een spin-off die volledig draait om de avonturen van Arya Stark. Let op: vanaf hier volgen spoilers voor het einde van de serie.

Aan het eind van de serie zien we dat Arya met een schip vertrekt om de rest van de wereld te verkennen. Ze gaat naar het westen van Westeros, waar nog nooit iemand geweest is en wil weten wat zich daar zoal bevindt.

Daar tekenen we voor
Nu laat actrice Maisie Williams in een interview met MSN weten dat ze zeker zou tekenen voor zo'n serie. De actrice wil het absoluut maken. "Mensen willen niet dat het eindigt. Hoe je het ook doet, mensen willen dat het door blijft gaan. Dus het einde is geen goed genoeg einde. Ik denk dat wij het op de juiste manier doen, dat dit een goed einde is."

Het verhaal van Arya eindigt dan ook niet helemaal gesloten; het eindigt ermee dat het personage op reis gaat en de rest van de wereld gaat verkennen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon zet punt achter 'The Tick'
Series / Nieuws

Amazon zet punt achter 'The Tick'

Na twee seizoenen is het al gedaan.

Twee seizoenen heeft het maar mogen duren voor The Tick. Zes weken nadat het tweede seizoen te zien was, heeft Amazon besloten een punt achter de aparte serie te zetten.

De show draaide om de avonturen van een bijna onverslaanbare superheld die in een blauw insectenpak rondrent. Dat pak lijkt zijn echte huid te zijn. Hij heeft verder geen geheugen, een oorsprong die hij niet meer kent en praat bizar genoeg in jaren 50-taal. Die combinatie maakte de serie nogal amusant, maar tegelijk niet leuk genoeg.

Einde is gekomen
Op Twitter laat maker Ben Edlund weten dat de serie niet meer doorgaat. Hij laat weten dat Amazon besloten heeft er een punt achter te zetten. Opvallend aan het bericht is dat hij niet laat weten waarom de serie niet meer doorgaat. Tegelijk hoeft dit niet het einde te zijn; Edlund gaat op zoek naar een nieuw thuis voor de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.