Twee bekenden terug in 'Falcon & Winter Soldier'

Twee bekenden terug in Falcon & Winter Soldier

Jim Pedd, 23 mei 2019 om 12:19

Marvel Studios-serie Falcon and Winter Soldier heeft een regisseur gevonden. En het gerucht gaat dat twee welbekende personages terugkeren in de serie. Goed nieuws dus voor fans van deze bijpersonages in de grote franchise die Marvel en Disney de afgelopen elf jaar opgebouwd hebben.

De toekomst van het Marvel Cinematic Universe is niet langer alleen aan de bioscoop voorbehouden. Steeds meer ligt er ook nadruk op het kleine scherm en dat gaan we merken. Voor streamingdienst Disney Plus wordt voor vele tientallen miljoen dollars een flink aantal live-action series ontwikkeld, waaronder deze rond Falcon en Winter Soldier, maar ook series rond Vision en Scarlet Witch en Hawkeye zijn op komst.

Andere personages
Kari Skogland heeft volgens Deadline getekend om elke van de zes afleveringen te regisseren. De serie zal draaien om Falcon die het stokje overneemt van Captain America en de bedoeling is dat de opnames in oktober beginnen, zodat de boel in augustus 2020 te zien kan zijn. Verder ook interessant: Deadline stelt dat Sharon Carter en Helmut Zero mogelijk terugkeren.

Dat wordt dus nog wat op de streamingdienst van Disney!

Bron: Deadline

Lees meer over: Falcon and Winter Soldier, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws