Laatste seizoen 'Orange is the New Black' bijna op Netflix

Daar komt finale seizoen Orange is the New Black!

Het belooft een spannend einde van de reeks te worden!

Geoffrey Ketels, 23 mei 2019 16:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gebruikers van de populaire streamingdienst 'Netflix' kunnen zich langzaam maar zeker op gaan maken voor het finale seizoen van 'Orange is the New Black'. Het Jenji Kohan gevangenisdrama keert na de ophefmakende finale van het zesde seizoen terug op 26 juli. Ook de eerste details van het zevende seizoen worden langzaam maar zeker duidelijk. Het finale seizoen zal in totaal bestaan uit 13 afleveringen. Alle 13 de episodes zullen in één keer beschikbaar zijn op Netflix. Fans van de serie hoeven de episodes dus niet met wekelijkse tussenpozen te kijken.
Dat het een bijzonder seizoen belooft te worden hoeft niet te verbazen. Tijdens de finale aflevering van het zesde seizoen werd Piper namelijk vervroegd vrijgelaten. In principe moest ze nog vijf maanden in de gevangenis zitten, maar daar kwam dus vroegtijdig een einde aan. De uitgebreide finale aflevering van het zesde seizoen zorgde er ook voor dat de kijker het huwelijk tussen Piper en Alex Vause (gespeeld door Laura Prepon) kon aanschouwen. Vervolgens werd Piper dus op vrije voeten geplaatst en dat voor het eerst sinds het eerste seizoen van 'Orange is the New Black'.

Afronding van verhaallijnen
Het zevende en laatste seizoen van 'Orange is the New Black' belooft de verhaallijnen van de verschillende personages netjes af te ronden. Voor het ene personage ziet het er wat dat betreft al wat beter uit dan voor de ander. Neem nu bijvoorbeeld Taystee. Zij is veroordeeld tot levenslange opsluiting voor een moord die ze niet heeft gepleegd. Ook Blanca Flores is in bange afwachting, want zij kan zomaar gedeporteerd worden naar een nieuw immigratie detentiecentrum. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het zevende en laatste seizoen van 'Orange is the New Black' belooft weer heel wat moois voor de fans in petto te hebben!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Orange is the New Black, serie, Netflix

Informatie over de serie: Orange Is the New Black

Populair nieuws