'Vida' nu al zeker van een derde seizoen

'Vida' nu al zeker van een derde seizoen

Starz heeft duidelijk nog steeds alle vertrouwen in de reeks...

Geoffrey Ketels, 3 juni 2019 om 12:43

Het is algemeen bekend dat Starz bijzonder veel geloof hecht aan haar serie 'Vida'. De reeks is op moment van schrijven aan haar tweede seizoen toe en ook een derde vervolg is reeds aangekondigd. Slechts enkele dagen nadat het tweede seizoen van start is gegaan heeft de cast nu dus reeds de nodige zekerheid voor de toekomst. Het leek eigenlijk altijd slechts een kwestie van tijd te zijn vooraleer Starz het derde seizoen zou aankondigen. De ratings die de serie krijgt zijn namelijk ronduit fantastisch te noemen.
Dat Vida het uitstekend doet bij zowel fans als critics blijkt onder meer uit de score die ze weet te behalen op de website RottenTomatoes.com. De eerste twee seizoenen scoren op moment van schrijven beiden een fantastische en bijzonder zeldzame 100 procent rating. Bij monde van Starz COO 'Jeffrey Hirsch' werd het volgende gezegd over de serie; "Het gebeurt tegenwoordig eigenlijk maar zelden dat een serie deze mate aan waardering ontvangt. Dit zeker voor twee opeenvolgende seizoenen. We zijn dan ook bijzonder trots om het verhaal te vertellen van deze serie met Tanya en de fantastische cast en crew die ze heeft weten te verzamelen".

Belangrijk
Sinds de lancering van het eerste seizoen van 'Vida' is de serie uitgegroeid tot een zeer belangrijke naam voor Starz. De serie zou Starz dan ook heel wat extra abonnees hebben opgeleverd. Sinds de lancering van de reeks in mei 2018 zou het aantal abonnees met zomaar even 17 procent zijn gestegen. Dat er nog een vervolg voor de serie aankomt staat dus reeds vast. Ondanks het feit dat Starz nog niet bekend heeft gemaakt wanneer het vervolg er zit aan te komen zal dat waarschijnlijk in de eerste helft van volgend jaar zijn. Benieuwd of ook het derde seizoen de nu toch wel grote verwachtingen terug zal kunnen inlossen!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Vida, serie, Starz

Populair nieuws