'Vanessa Lachey' in Beverly Hills 90210 reboot

'Vanessa Lachey' in Beverly Hills 90210 reboot

De actrice neemt de rol van 'Camille' op zich...

Geoffrey Ketels, 3 juni 2019 om 14:53

De cast van de Beverly Hills 90210 reboot lijkt vast te liggen. Nadat recent nog La La Anthony werd toegevoegd is het nu de beurt aan 'Vanessa Lachey'. De actrice zal in de reboot te zien zijn als Camille, de vrouw van het personage van 'Jason Priestley'. Het personage Camille probeert in de serie haar carrière te combineren met het starten van een gezin.
Eén belangrijke naam blijft uiteraard uitblinken in afwezigheid. Hoe graag fans het wellicht ook hadden gewild, acteur 'Luke Perry' zal niet te zien zijn in de reboot. Dat had er wellicht nooit echt ingezeten. Op het moment van zijn dood zou er namelijk nog geen overeenkomst zijn bereikt over een mogelijks optreden van de acteur in de reboot.

Sowieso verloopt de productie van de reboot niet zo vlot als de crew ongetwijfeld had gehoopt. Backstage vond er dan ook reeds heel wat drama plaats. Niet alleen showrunner Patrick Sean Smith, maar ook verschillende schrijvers hebben de voorbije maand aangegeven niet langer bij het project betrokken te willen zijn. Als gevolg hiervan werd Paul Sciarrotta opgevoerd als nieuwe showrunner. Hij werkt onder meer samen met de makers van de reeks, zijnde 'Chris Alberghini' en 'Mike Chessler'.

Bang hart
De Beverly Hills 90210 reboot wordt aldus enigszins geplaagd door de nodige problemen. De negatieve berichten die de voorbije maand zijn verschenen doen fans het ergste vrezen. Het is dan ook nog maar zeer de vraag of de reboot zal weten te overtuigen. Lang hoeven we echter niet meer te wachten om te achterhalen wat ze allemaal voor ons in petto zal hebben. De première er van staat namelijk reeds gepland voor 7 augustus van dit jaar!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Beverly Hills 90210, serie, Vanessa Lachey

Informatie over de serie: Beverly Hills, 90210

Populair nieuws