'Better Call Saul' moet korter zijn dan 'Breaking Bad'

Better Call Saul bijna voorbij?

Opvallend statement van de hoofdrolspeler.

Jim Pedd, 6 juni 2019 om 10:11

Wat acteur Bob Odenkirk betreft, mag Better Call Saul niet nog meer afleveringen krijgen dan serie Breaking Bad. Odenkirk wil daarmee de moederserie eren. Dat zou betekenen dat we nog wel even kunnen genieten van Saul, maar niet lang meer.
Breaking Bad duurde vijf seizoenen, van 2008 tot 2013. Het eerste seizoen telde zeven afleveringen, seizoenen 2-4 allemaal 13 afleveringen en seizoen 5 kreeg er 16. Het totale aantal afleveringen kwam daarmee uit op 62. Met het vijfde seizoen in aantocht, komt Better Call Saul straks uit op de 50.

Dat is bijna genoeg
Volgens Odenkirk is dat bijna genoeg. De serie zou niet veel te lang door moeten gaan. ”Ik zou willen weten wat er gebeurt met Gene, het personage dat hij na Better Call Saul, na Breaking Bad, is, maar ik heb het geveol dat de manier waarop deze mannen dit verhaal willen vertellen, we nog twee seizoenen nodig hebben.”

Maar uiteindelijk mag dat niet langer duren dan Breaking Bad: “Ik zou niet willen dat de serie langer duurt dan Breaking Bad. Als dat het moederschip is, moeten we niet groter zijn.”

Bron: CinemaBlend

Lees meer over: Better Call Saul, Bob Odenkirk, Breaking Bad, AMC

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws