SpongeBob krijgt een prequel-serie!

SpongeBob krijgt een prequel-serie!

Wie had dat verwacht?

Jim Pedd, 6 juni 2019 om 12:24

De wereld van onze favoriete spons wordt een stuk groter! Nickelodeon bestelde al een serie, SpongeBob Squarepants, maakte twee films en werkt aan een derde film. Verder zit er nu ook een prequel-serie aan te komen.
Nickelodeon heeft volgens Deadline bekend gemaakt dat het een nieuwe serie wil maken. Die heeft de werktitel Kamp Koral gekregen en zal een prequel worden. De serie volgt een tienjarige versie van SpongeBob die de zomer doorbrengt in een heerlijk kamp.

Volledig geanimeerd
Ditmaal zal de serie voor de verandering volledig computergeanimeerd worden, zodat het geheel 3D aanvoelt. Dat is meer en anders dan de vorige serie, die met 2D gemaakt was. De tienjarige SpongeBob doet heel wat dingen in deze serie met zijn vrienden. Zo bouwen ze kampvuren (jawel, onderwater), vangen ze kwallen en zwemmen ze in Lake Yuckymuck.

Volgende maand viert de serie zijn twintigste verjaardag. Daarvoor krijgen we een special te zien met de naam SpongeBob’s Big Birthday Blowout, die op 12 juli in première gaat. Ook komt er in 2020 een derde film uit, The SpongeBob Movie: It’s a Wonderful Sponge.

Bron: Deadline

Lees meer over: SpongeBob Squarepants, Nickelodeon

Informatie over de serie: SpongeBob SquarePants

Populair nieuws