Patrick J. Adams keert terug naar 'Suits'!

Patrick J. Adams keert terug naar 'Suits'!

De populaire acteur keert terug voor het laatste seizoen!

Geoffrey Ketels, 5 juni 2019 om 18:42

Het lijkt er naar uit te zien dat de smeekbede van heel wat fans van de serie 'Suits' zal worden verhoord. Zij zijn immers reeds geruime tijd vragende partij voor een terugkeer van de populaire acteur 'Patrick J. Adams'. Hij vertolkte in de reeks de rol van 'Mike Ross'. Verschillende bronnen hebben ondertussen bevestigd dat de acteur terug zal keren voor het negende en laatste seizoen van de serie. Dit zorgt er voor dat vooral Meghan Markle uit zal blinken in afwezigheid.
De terugkeer van Patrick J. Adams heeft de geruchtenmolen terug op volle toeren laten draaien. Zou een terugkeer van Meghan Markle dan echt onmogelijk zijn? Wellicht wel. Ongeacht het bedrag dat USA de actrice wil betalen voor een terugkeer, de Engelse Koninklijke Familie zal er wellicht altijd een stokje voor blijven steken. Dat Patrick J. Adams terug zal keren naar de serie zal voor menig aantal fans in ieder geval voldoende goede reden zijn om nog meer uit te kijken naar het finale seizoen van de reeks.

Aflevering 5
Patrick J. Adams zou terug verschijnen in de vijfde aflevering van het laatste seizoen van Suits. Inmiddels is Mike Ross een echte advocaat geworden. Een nieuwe zaak die hij heeft aangenomen zorgt er echter voor dat hij lijnrecht tegenover Harvey en Samantha komt te staan. In eerste instantie eigenlijk alleen tegenover Harvey. Een reeks van gebeurtenissen (wat die dan ook mogen zijn) zorgen er evenwel voor dat ook Samantha bij de zaak betrokken raakt. Benieuwd hoe dit precies gaat uitpakken? Dan zit er niets anders op dan het negende en finale seizoen van Suits te bekijken!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Suits, Patrick J Adams, serie

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws