search

Ons nieuws van woensdag 5 juni 2019

Patrick J. Adams keert terug naar 'Suits'!
Series / Nieuws

Patrick J. Adams keert terug naar 'Suits'!

De populaire acteur keert terug voor het laatste seizoen!

Geoffrey Ketels
Het lijkt er naar uit te zien dat de smeekbede van heel wat fans van de serie 'Suits' zal worden verhoord. Zij zijn immers reeds geruime tijd vragende partij voor een terugkeer van de populaire acteur 'Patrick J. Adams'. Hij vertolkte in de reeks de rol van 'Mike Ross'. Verschillende bronnen hebben ondertussen bevestigd dat de acteur terug zal keren voor het negende en laatste seizoen van de serie. Dit zorgt er voor dat vooral Meghan Markle uit zal blinken in afwezigheid.

De terugkeer van Patrick J. Adams heeft de geruchtenmolen terug op volle toeren laten draaien. Zou een terugkeer van Meghan Markle dan echt onmogelijk zijn? Wellicht wel. Ongeacht het bedrag dat USA de actrice wil betalen voor een terugkeer, de Engelse Koninklijke Familie zal er wellicht altijd een stokje voor blijven steken. Dat Patrick J. Adams terug zal keren naar de serie zal voor menig aantal fans in ieder geval voldoende goede reden zijn om nog meer uit te kijken naar het finale seizoen van de reeks.

Aflevering 5
Patrick J. Adams zou terug verschijnen in de vijfde aflevering van het laatste seizoen van Suits. Inmiddels is Mike Ross een echte advocaat geworden. Een nieuwe zaak die hij heeft aangenomen zorgt er echter voor dat hij lijnrecht tegenover Harvey en Samantha komt te staan. In eerste instantie eigenlijk alleen tegenover Harvey. Een reeks van gebeurtenissen (wat die dan ook mogen zijn) zorgen er evenwel voor dat ook Samantha bij de zaak betrokken raakt. Benieuwd hoe dit precies gaat uitpakken? Dan zit er niets anders op dan het negende en finale seizoen van Suits te bekijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mr. Mercedes' seizoen 3 begint dit najaar
Series / Nieuws

'Mr. Mercedes' seizoen 3 begint dit najaar

Plus een korte blik achter de schermen van de nieuwe afleveringen.

Terwijl de filmstudio's hard werken aan een hele reeks verfilmingen van Stephen Kings boeken, ploetert Audience Network gestaag voort met de opnames van het alweer derde seizoen van de kritisch bejubelde misdaadserie Mr. Mercedes. Het netwerk heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 10 september uitgezonden zullen worden. Daarnaast hebben ze een blik achter de schermen in de vorm van een featurette vrijgegeven. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

Uitvoerdend producent Jack Bender keert terug voor de regie en David E. Kelley zal de leiding voeren over de schrijverskamer. De opnames van het derde seizoen begonnen eerder dit jaar in de Amerikaanse staat South Carolina.

Het eerste seizoen van Mr. Mercedes was gebaseerd op het eerste deel van Stephen Kings gelijknamige boekenreeks. We zagen hoe Bill Hodges, een gepensioneerde rechercheur, nog steeds geobsedeerd was door de zaak van Brady Hartsfield, een man die 16 mensen doodde met een gestolen Mercedes en nooit werd opgespoord. Twee jaar na deze gruwelijke daad dook Hartsfield echter weer op om de rechercheur uit te dagen. Dit werd gevolgd door een kat-en-muisspel dat zijn weerga niet kent.

Oude bekenden en nieuwe gezichten
Acteurs die terugkeren voor het derde seizoen zijn o.a. Brendan Gleeson (In Bruges, Gangs of New York als Hodges, en Harry Treadaway (Penny Dreadful) als Hartsfield. In de tien nieuwe afleveringen zijn ook rollen weggelegd voor nieuwkomers Jack Huston (Boardwalk Empire), Tessa Ferrer (Grey's Anatomy) en Maximiliano Hernandez (Sicario).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave poster 'Black Mirror': seizoen 5 vandaag op Netflix!
Series / Posters

Gave poster 'Black Mirror': seizoen 5 vandaag op Netflix!

Met drie gloednieuwe afleveringen.

Vandaag komt het vijfde seizoen van Black Mirror online te staan op Netflix. Dit keer geen zes afleveringen, maar slechts drie stuks. Hieronder een nieuw affiche voor het korte seizoen.

We starten nog even met de officiële trailer voor het vijfde seizoen. Mogelijk heb je deze eerder gemist. De drie verhalen gaan over "een toekomst die we hadden moeten voorzien." In één van de afleveringen speelt Miley Cyrus de rol van een popster. Ze brengt een robotversie van haarzelf uit zodat fans dichterbij haar kunnen zijn.



Ook Anthony Mackie (Avengers: Infinity War) heeft een hoofdrol in een aflevering waarin een vruchtbaarheids-app de relatie met zijn vriendin beïnvloedt. Andrew Scott is te zien als een taxi-chauffeur. Hieronder de poster:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave trailer 'For All Mankind' van Apple
Series / Trailer

Gave trailer 'For All Mankind' van Apple

De techreus doet het!

Eindelijk is er een eerste trailer voor de serie For All Mankind van Apple. De techreus heeft besloten mee te gaan doen in de strijd om de televisiekijker en doet dat door series en films te produceren. Deze serie draait om de verkenning van de ruimte.

Deze week werd er voor het eerst een blik op For All Mankind onthuld. De serie volgt een interessant uitgangspunt. We spreken van 1969, het jaar waarin de Verenigde Staten normaliter het eerste land zouden zijn geweest dat op de maan landed. Maar in deze serie is het de Sovjet-Unie die daarin slaagt. Dat heeft grote gevolgen voor het ruimteprogramma, de astronauten en hun gezinnen.



Bovenstaande doet ergens wel denken aan First Man, een film die Damien Chazelle in de loop van 2018 uitbracht. Ook die film draaide om de ruimterace en liet zien welke grote tegenslagen er overwonnen moesten worden voordat er mensen op de maan konden lopen. De serie heeft nog geen releasedatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze actrice heeft het einde van 'Game of Thrones' niet gezien
Series / Nieuws

Deze actrice heeft het einde van 'Game of Thrones' niet gezien

Dan zit je in de serie en kijk je niet?

Niet iedereen is blij met het einde van Game of Thrones, maar sommige mensen die eraan meewerken kijken niet eens naar de laatste delen. Zo laat actrice Gemma Whelan, die de rol van Yara Greyjoy speelt, weten dat ze het einde niet gezien heeft.

"Ik heb het einde nog niet gezien, nee," vertelde Whelan. Wel heeft ze delen van de finale gezien. "Ik weet wel wat er gebeurt. Ik kwam thuis en mijn echtgenoot was aan het kijken en ik zag het laatste deel. Maar ik heb het meeste niet gezien, omdat we geen internet in ons huis hebben."

Dankbaar voor de kansen
Wel laat Whelan weten dat ze absoluut een groot fan van de serie is. Ze is dan ook dankbaar voor de kansen die ze kreeg dankzij de serie. "Het was echt geweldig om te doen," aldus Whelan. "Het is moeilijk uit te leggen, maar dat op je CV hebben verandert echt wel dingen, vooral doordat het een tastbaar iets is in je leven."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de schurk van 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Dit is de schurk van 'Fear the Walking Dead'

Wat korte nieuwtjes!

Een van de twee showrunners van Fear the Walking Dead, Andrew Chambliss, vertelt tijdens een interview met Entertainment Weekly over de schurkachtige Logan. Hij nam het in het vijfde seizoen van de serie op tegen onze groep helden.

Logan was ooit de partner van trucker Clayton, ofwel Polar Bear, en besluit even wat gemene dingen te doen deze aflevering. Tijdens het interview vertelt Chambliss enige spoilers, dus het is beter om, als je nog niet gekeken hebt, niet verder te lezen.

Over Logan
"Hij heeft een code en er zit nog altijd iets van zijn tijd bij Polar Bear in hem, en hij gelooft ook nog steeds in het idee dat je alleen moet pakken wat je nodig hebt en de rest met rust moet laten," aldus Chambliss. "Hij is daar heel letterlijk over in deze aflevering. Helaas nam hij wat onze mensen echt nodig hadden, namelijk hun thuisbasis. Natuurlijk zijn we nu ook heel benieuwd naar de wijze waarop zijn verhaal zich verder ontwikkelt."

De serie is op zondagen te zien op AMC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.