'Mr. Mercedes' seizoen 3 begint dit najaar

'Mr. Mercedes' seizoen 3 begint dit najaar

Plus een korte blik achter de schermen van de nieuwe afleveringen.

Zilko Tarici, 05-06-2019 16:25

Terwijl de filmstudio's hard werken aan een hele reeks verfilmingen van Stephen Kings boeken, ploetert Audience Network gestaag voort met de opnames van het alweer derde seizoen van de kritisch bejubelde misdaadserie Mr. Mercedes. Het netwerk heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 10 september uitgezonden zullen worden. Daarnaast hebben ze een blik achter de schermen in de vorm van een featurette vrijgegeven. Deze beelden kun je hieronder bekijken.
Uitvoerdend producent Jack Bender keert terug voor de regie en David E. Kelley zal de leiding voeren over de schrijverskamer. De opnames van het derde seizoen begonnen eerder dit jaar in de Amerikaanse staat South Carolina.

Het eerste seizoen van Mr. Mercedes was gebaseerd op het eerste deel van Stephen Kings gelijknamige boekenreeks. We zagen hoe Bill Hodges, een gepensioneerde rechercheur, nog steeds geobsedeerd was door de zaak van Brady Hartsfield, een man die 16 mensen doodde met een gestolen Mercedes en nooit werd opgespoord. Twee jaar na deze gruwelijke daad dook Hartsfield echter weer op om de rechercheur uit te dagen. Dit werd gevolgd door een kat-en-muisspel dat zijn weerga niet kent.

Oude bekenden en nieuwe gezichten
Acteurs die terugkeren voor het derde seizoen zijn o.a. Brendan Gleeson (In Bruges, Gangs of New York als Hodges, en Harry Treadaway (Penny Dreadful) als Hartsfield. In de tien nieuwe afleveringen zijn ook rollen weggelegd voor nieuwkomers Jack Huston (Boardwalk Empire), Tessa Ferrer (Grey's Anatomy) en Maximiliano Hernandez (Sicario).


Bron: Audience Network

Lees meer over: Mr Mercedes, Brendan Gleeson, Jack Houston, Harry Treadaway, Audience Network

Informatie over de serie: Mr. Mercedes

Populair nieuws