search
Netflix geeft 'Lucifer' een afsluitend vijfde seizoen!

Netflix geeft 'Lucifer' een afsluitend vijfde seizoen!

De serie rond Lucifer Morningstar krijgt een waardig einde.

Bram de Groot
In 2018 kondigde Fox aan dat de DC-serie Lucifer werd gecanceld na drie seizoenen. Hierdoor zou de serie geen waardig einde krijgen. Een maand later nam Netflix de serie over en recent verscheen al seizoen vier.

Nu heeft Netflix een laatste en vijfde seizoen aangekondigd. En dit is goed nieuws voor de fans, want nu krijgt Lucifer een daadwerkelijke afronding. Dit is iets dat niet veel series is gegund. "We zijn blij dat Lucifer-fans over de hele wereld deze serie op Netflix hebben omarmd, en we kunnen niet wachten om ze de grote finale te geven waar ze allemaal op hebben gewacht," aldus Netflix in een verklaring.

Beste moet nog komen!
"We zijn Netflix ontzettend dankbaar dat we vorig jaar onze show door konden zetten en we kunnen het verhaal van Lucifer nu op onze voorwaarden afronden," aldus uitvoerend producenten Ildy Modrovich en Joe Henderson. "Het allerbelangrijkste is dat we de fans willen bedanken voor hun ongelooflijke passie en steun. Het beste moet nog komen!"

Lucifer is gebaseerd op de DC/Vertigo-personage uit de comic The Sandman. Later kreeg hij ook zijn eigen stripreeks. In de serie wordt Lucifer Morningstar gespeeld door Tom Ellis. Op 8 mei verscheen het tiendelige vierde seizoen op Netflix.

Aanbevolen artikelen