Geen 'Game of Thrones' spin-off rond Sansa

Geen 'Game of Thrones' spin-off rond Sansa

Ook dit idee kunnen we afstrepen.

Jim Pedd, 10 juni 2019 om 08:00

HBO heeft al besloten dat er geen spin-offs of vervolgen van Game of Thrones komen. In plaats daarvan mogen we uitgaan van een prequel die nu de werktitel The Long Night heeft. Nu laat actrice Sophie Turner weten dat, zelfs als ze gevraagd wordt, ze niet terug zal keren.
Game of Thrones eindigde enkele weken geleden na acht seizoenen en tien jaar op televisie. Niet iedereen was tevreden met het einde, maar hoe dan ook hebben we het gehaald. Fans hoopten al op een spin-off rond Arya Stark en haar avonturen in het westen van Westeros en anderen hoopten op een serie rond Sansa. Maar die komen er niet.

Geen spin-off
Actrice Sophie Turner sprak met The Hollywood Reporter en liet aan het vakblad weten dat ze het niet per se ziet zitten om terug te keren. Ze wil de Queen of the North achter zich laten en aan andere projecten werken. Daar ligt voor haar dus de prioriteit.

“Het is tijd voor mij om afscheid te nemen,” begon Turner. “Ze is geëindigd op een goede plek, dus ik weet het niet. Het zou anders zijn wanneer iemand op me afstapt en zegt dat ze een spin-off rond Sansa willen make. Maar ik denk dat ik nee zou zeggen. Ik heb dit personage tien jaar zien groeien en ze bevindt zich op een hoogtepunt. Ik weet zeker dat als ze verder zou gaan en een eigen serie zou krijgen, het bergafwaarts zou gaan.”

Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Sansa Stark, Sophie Turner

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws