'Are You Afraid of the Dark?' krijgt nieuwe reeks op Nickelodeon!

'Are You Afraid of the Dark' komt terug!

Drie nieuwe afleveringen worden dit najaar uitgezonden.

Zilko Tarici, 11 juni 2019 om 14:30

Nickelodeon heeft onthuld dat ze Are You Afraid of the Dark?, de geliefde horror-anthology serie voor jongeren, in oktober doen herleven in de vorm van een nieuwe miniserie. De serie bestaat uit drie afleveringen van een uur en laat een hele nieuwe Midnight Society zien. Deze Midnight Society is een groep kinderen die elkaar enge verhalen vertellen.
Een van de verhalen gaat over The Carnival of Doom. Het vertellen van dit verhaal leidt ertoe dat de gebeurtenissen eruit werkelijkheid worden. De cast bestaat uit namen als Sam Ashe Arnold (Best.Worst.Weekend.Ever.), Miya Cech (Always Be My Maybe), Tamara Smart (Artemis Fowl), Jeremy Taylor (It) en Lyliana Wray (Black-ish). Rafael Casal (Blindspotting) speelt de rol van Mr. Tophat, de leider van The Carnival of Doom.

De nieuwe versie van Are You Afraid of the Dark wordt geproduceerd door Matt Kaplan en Spencer Berman van ACE Entertainment (To All The Boys I’ve Loved Before. Het script werd geschreven door Ben David Grabinski (Skiptrace) en de regie is in handen van Dean Israelite (Power Rangers). Beide heren doen ook dienst als uitvoerend producenten.

Een flinke dosis nostalgie
De oorspronkelijke serie Are You Afraid of the Dark? liep tussen 1992-1996 en daarna tussen 1999-2000. Indertijd werd de serie op Nederlandse televisie uitgezonden als onderdeel van Telekids. Recent werd ook nog aangekondigd dat er een film van gemaakt zou worden, maar dat idee lijkt nu voorlopig van de baan. De opnames van de nieuwe serie gaan deze maand van start in de Canadese plaats Vancouver.

Bron: Nickelodeon

Lees meer over: Are You Afraid of the Dark, Nickelodeon, Dean Israelite, Power Rangers, Ben David Grabinski, Skiptrace

Populair nieuws