search
Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) scoort rol in 'The Dark Tower'-serie
Series / Nieuws

Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) scoort rol in 'The Dark Tower'-serie

Het is nog onduidelijk welke rol hij zal spelen in de serie.

Via de website van acteur Michael Rooker (Guardians of the Galaxy, The Walking Dead) is bekendgemaakt dat hij een rol heeft gescoord in de pilot-aflevering van Amazon Studios' nieuwe verfilming van Stephen Kings The Dark Tower. De opnames van de pilot vinden momenteel plaats in Kroatië.

Rookers rol in de serie wordt vooralsnog geheimgehouden, maar een tijdje terug zijn wel al wat andere details over de serie onthuld. Variety gaf namelijk een tijd terug al aan dat Sam Strike de rol zal spelen van Roland Deschain, ofwel The Gunslinger. Jasper Pääkkönen zal op zijn beurt de rol van The Man in Black, ofwel Randall Flagg, spelen.

De oorsprong van de Gunslinger
Het eerste seizoen van de serie moet bestaan uit 13 afleveringen en wordt ontwikkeld door Glen Mazzara (The Walking Dead), Akiva Goldsman (die ook betrokken was bij de filmversie van twee jaar geleden…), en schrijver Stephen King. In de serie, die waarschijnlijk gebaseerd wordt op Wizard and Glass (het vierde deel uit de boekenreeks), zien we hoe Roland de Gunslinger wordt en in aanraking komt met zijn aartsvijand The Man in Black. We kunnen de serie ergens in 2020 verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen